Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Gadget > Stiri Gadget
A   A   A

Tehnologia si montajul - doua aspecte care contribuie la performanta kitului de supraveghere

Tehnologia si montajul - doua aspecte care contribuie la performanta kitului de supraveghere
Kitul de supraveghere este un sistem de baza, ce reuseste sa ofere rezultate spectaculoase pentru securitatea locuintei. Tocmai de aceea, din ce in ce mai multi beneficiari apeleaza la un sistem complet, care sa dispuna de toate mijloacele necesare.
Orice kit de supraveghere video este alcatuit dintr-un DVR (Digital Video Recorder), la care se conecteaza camerele video ale intregului sistem; acesta este ales in functie de numarul de camere video pentru care opteaza fiecare client in parte. In cazul in care acestea functioneaza in sistem analogic, atunci se va folosi un DVR analogic; la fel se intampla si cu camerele video digitale.

Numarul camerelor dintr-un kit de supraveghere

Acesta este stabilit in functie de necesitati; pot fi alese produse pentru interior sau pentru exterior, insa, cel mai important aspect este compatibilitatea dintre acestea si DVR. Camerele vor avea nevoie de surse de alimentare, astfel ca un kit pentru supraveghere video complet contine si aceste elemente. Hard Disk-ul face parte, de asemenea, din aceasta multitudine de accesorii ale sistemului; este ideal ca el sa aiba o dimensiune cat mai mare, astfel incat sa aiba capacitatea de a stoca un numar cat mai mare de informatii.

Tehnologii de functionare

Supravegherea video are la baza un set extins de tehnologii de functionare care ii pot asigura succesul. La baza, exista: tehnologia IP, HDCVI, HD-SDI sau tehnologia analogica. Aceasta din urma este varianta clasica, ce a fost devansata de alte sisteme mult mai noi si mai performante. Calitatea imaginii este mult mai slaba, iar instalarea propriu-zisa este un proces destul de anevoios pentru ca, pentru fiecare camera, este necesar un numar destul de mare de cabluri.

Tehnologia IP a fost si va ramane una dintre cele mai bune variante, in special in ceea ce priveste calitatea imaginilor transmise; acestea sunt foarte clare, iar culorile sunt foarte vii. Rezolutia unei astfel de camere de supraveghere poate ajunge si pana la 8 megapixeli, astfel ca reda o calitate deosebita.

Tehnologia HDCVI descrie pasul urmator; este o combinatie intre tehnologia analogica si cea IP si este destinata in special persoanelor care se afla in cautarea unor variante de imagini HD sau full HD. In ceea ce priveste calitatea imaginilor, aceasta se apropie foarte mult de cea oferita de camerele IP.

Tehnologia HD-SDI face transmisia in mod digital; prezinta imagini de o calitate foarte buna, insa costul pentru aceste echipamente este mult mai ridicat decat in cazul celor prezentate anterior.

Procedurile de montaj pentru camerele de supraveghere

Regulile ce tin de procedurile de montaj camere supraveghere in Constanta tin cont de legislatia in vigoare si se supun unor reguli de baza, peste care nu se trece niciodata si care asigura succesul oricarei operatiuni de acest fel. Locatia trebuie studiata cu atentie inainte de a cumpara si de a instala un kit de supraveghere video, pentru ca spatiul si structura sunt foarte importante.

Montajul trebuie realizat in asa fel incat sa se tina cont de perspectiva de actiune a potentialilor infractori. Cel care realizeaza instalarea trebuie sa fie atent sa nu piarda nimic din vedere; este important sa acopere si unghiurile moarte.

Montajul de camere pentru supraveghere realizat corespunzator implica si amplasarea camerelor de supraveghere in locurile in care acestea sunt destinate: astfel, nu putem monta camere de interior la exterior si invers.

Nu in ultimul rand, produsele trebuie sa se remarce printr-o calitate deosebita. Specialistii HD Supraveghere iti recomanda cele mai bune kit-uri pentru supraveghere video.

Asadar, tehnologia si montajul sunt doua caracteristici extrem de importante atunci cand vine vorba de succesul unui kit de supraveghere video. Aceste doua aspecte dicteaza felul in care functioneaza acesta, precum si durata de viata si eficienta.
Facebook ShareTweet
 Joi, 11 Mai 2017, ora 16:15
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 1650 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor