Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Gadget > Gadgeturi IT
A   A   A

Vezi cum arata cea mai scumpa pereche de casti audio din lume

Vezi cum arata cea mai scumpa pereche de casti audio din lume
Foto: Extravaganzi
Specialistii in produse hi-tech de la Focal si-au dat mana cu bijutierii casei Tournaire pentru a lansa pe piata cea mai scumpa pereche de casti audio create pana in prezent.
Inspirata de setul de bijuterii Trilogy, castile Focal Utopian sunt adevarate bijuterii tehnologice in sine, pentru colectionarii de gadgeturi de lux pretul de 113.000 euro fiind justificat, observa Extravaganzi.

Castile sunt expresia opulentei in lumea gadgeturilor, daca este sa ne gandim ca sunt lucrate manual si decorate cu aur si diamante.


Exista si o poveste emotionanta ascunsa in spatele setului de casti unicat ce urmeaza sa fie pus in vanzare de Focal, o parte din profitul inregistrat din vanzarea acestora urmand sa fie donat asociatiei Petit Louis, un ONG umanitar care lupta pentru salvarea vietii lui Louis Biscini, un baiat de opt ani afectat de o forma rara de distrofie musculara.

Asa ca, daca vrei sa iesi in evidenta cu un gadget extravagant si sa faci in acelasi timp o fapta buna, poti plasa o comanda pentru uluitorul set de casti Utopia decorat cu aur si diamante.
Facebook ShareTweet
 Sambata, 25 Februarie 2017, ora 00:00
 Autor:  Marius Jianu

 Articol citit de 4728 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor