Vrei sa dai in mintea copiilor? Iata cel mai mare joc Arcade din lume!

Sambata, 29 Octombrie 2016, ora 00:00
3894 citiri
Vrei sa dai in mintea copiilor? Iata cel mai mare joc Arcade din lume!
Foto: Hammacher

In fiecare adult se ascunde un copil, iar aminitirile traite in adolescenta in sala de jocuri cu greu pot fi date uitarii.

Lasa treburile de adult deoparte si pune-te pe fapte marete, asa cum ar fi doborarea recordurilor proprii la jocuri video clasice cu cel mai mare joc tip Arcade din lume pus in vanzare de Hammacher Schlemmer.

Provocarea este demna de luat in seama, aparatul avand el insusi dimensiuni colosale: 4,5 m in inaltime si 80 de centimetri latime.

Ecranul aparatului are o diagonala de 80 de inchi, cu mai multe display-uri pe care poti active diverse functii si doua joy stick-uri la fel de mari din care controlezi jocurile.

Si aici o sa ai o surpriza, acest colos Arcade venind cu nu mai putin de 250 de jocuri clasice care faceau furori in anii copilariei tale. Nu este insa singura surpriza placuta oferita de aparat.

Acesta are un sistem audio performant incorporate, iar sistemul sau de operare Windows permite incarcarea altor jocuri video compatibile cu orice tip de PC.

Sistemul este compus dintr-un procesor de 3.0 GHz, o memorie SDRAM de 4GB si un card suplimentar de memorie de 1 GB. Pretul dispozitivului este de 99.000 dolari.

Si ca sa nu te lasi pacalit de designul masinariei, 99.000 USD este suma finala pe care o platesti pentru a te juca cat iti pofteste inimioara, chiar daca gigantica masinarie Arcade are si o trapa falsa pentru introducerea fiselor. E doar un element de design.

#aparat jocuri Arcade, #jocuri video, #gadget video , #Gadget PC