Elena Udrea se plânge din nou din închisoare. Aceasta susține că „grupul de la Cluj” vrea să preia abuziv proiectul imobiliar „Transilvania Smart City”

Vineri, 20 Ianuarie 2023, ora 09:40
934 citiri
Elena Udrea se plânge din nou din închisoare. Aceasta susține că „grupul de la Cluj” vrea să preia abuziv proiectul imobiliar „Transilvania Smart City”
Elena Udrea alături de partenerul ei de viață sunt cei care s-ar afla în spatele proiectului imobiliar „Transilvania Smart City” FOTO Facebook / Elena Udrea

Fosta ministră a Turismului Elena Udrea a transmis joi seară, 20 ianuarie, un mesaj în care se plânge că „Transilvania Smart City” ar urma să preia „abuziv” proiectul. În spatele proiectului se află Udrea alături de partenerul ei de viață.

De altfel, conform G4Media, „Transilvania Smart City” din Cluj-Napoca a fost intens promovat în faza inițială și a fost lăudat inclusiv de primarul Emil Boc.

După gratii, ca urmare a dosarului Gala Bute, Elena Udrea s-a plâns joi seară că se încearcă preluarea „abuzivă” a proiectului imobiliar, vorbind despre un așa zis „grup de la Cluj”, fără să dea mai multe detalii despre cine ar face parte din el.

În aceeași zi, actualdecluj.ro a relatat că ar exista suspiciuni de trafic de influență în privința modului în care acest proiect (prima etapă a proiectului) a fost demarat, acceptat și autorizat de Primăria Cluj Napoca, dat fiind faptul că tatăl arhitectului șef al municipiului Cluj Napoca, Titus Pop, este angajat în cadrul firmei care gestionează acest proiect.

De altfel, Titus Pop a fost chiar el angajat cu state vechi în Primăria Cluj Napoca, fiind referent de specialitate în cadrul Serviciului de Investiții, până în 2021, scrie Actual de Cluj.

Publicația clujeană scrie că proiectul stagnează în prezent, după ce unul dintre investitorii inițiali s-a certat cu grupul din jurul Elenei Udrea. G4Media a relatat recent că în acest proiect au fost cooptați alți afaceriști, printre care și patronul postului de televiziune Realitatea Plus, Maricel Păcuraru, care a făcut anunțul într-un comunicat postat pe site-ul televiziunii că a intrat în acționariatul proiectului imobiliar „Transilvania Smart City”. Păcuraru, care a ispășit în închisoare o condamnare pentru corupție, susține că a intrat în proiect alături de Miron Mitrea (partenerul său de faceri, și el condamnat definitiv pentru corupție) și Bobby Păunescu, fiul afaceristului George Constantin Păunescu. ...citeste mai departe despre "Elena Udrea se plânge din nou din închisoare. Aceasta susține că „grupul de la Cluj” vrea să preia abuziv proiectul imobiliar „Transilvania Smart City”" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Elena Udrea, #transilvania smart city, #proiect imobiliar , #Stiri Guvern