Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Guvern > Stiri Guvern
A   A   A

Legea certificatului verde ar putea fi adoptată săptămâna viitoare. Anunțul europarlamentarului Gheorghe Falcă

Legea certificatului verde ar putea fi adoptată săptămâna viitoare. Anunțul europarlamentarului Gheorghe Falcă
Gheorghe Falcă, europarlamentar PNL FOTO Facebook / Gheorghe Falcă
Europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă a anunțat miercuri, 24 noiembrie, că, potrivit estimărilor la nivel european, valul cinci al pandemiei se va încheia în primăvara anului 2022. Acesta a vorbit și despre necesitatea adoptării legii privind certificatul de vaccinare la locul de muncă.
„Noi astăzi am avut o dezbatere despre vaccin, despre ceea ce înseamnă dimensiunea de sprijin al țărilor din afara Uniunii Europene, pentru că avem obligația ca împreună să ne salvăm și împreună să mergem pe o direcție pozitivă într-un termen foarte scurt. Câteva țări au intrat în valul 5 și se estimează că valul 5 se va finaliza în primăvară. Până în primăvară trebuie să ajungem la doza a treia tot 75% – 80% din populație ca să putem să spunem că am depășit ritmul de dezvoltare a virusului”, a declarat Falcă miercuri seară, la B1 TV.
Potrivit acestuia, Parlamentul va adopta săptămâna viitoare legea Certificatului verde la locul de muncă.

„O să vedeți că în Camera Deputaților, după mine și după ceea ce înseamnă responsabilitatea guvernamentală a ministrului Sănătății, lucrurile o să se schimbe radical și de aceea și așteptăm ca săptămâna viitoare, în Parlament, să treacă certificatul verde digital și să începem să ne apărăm pentru că este regretabil că oamenii nu au destule informații. Vreau să știți că am luat cuvântul în Parlament și am cerut ca toate firmele farmaceutice de vaccinare să vină să facă o campanie în toate țările, să răspundă la întrebări”, a mai spus europarlamentarul. ...citeste mai departe despre "Legea certificatului verde ar putea fi adoptată săptămâna viitoare. Anunțul europarlamentarului Gheorghe Falcă" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 24 Noiembrie 2021, ora 22:28

 Articol citit de 455 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor