Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Guvern > Stiri Guvern
A   A   A

Ministrul Finanțelor dă asigurări că sunt bani pentru plata pensiilor și salariilor: “Întotdeauna se găsesc soluţii”

Ministrul Finanțelor dă asigurări că sunt bani pentru plata pensiilor și salariilor: “Întotdeauna se găsesc soluţii”
FOTO Facebook /Dan Vîlceanu
Dan Vîlceanu, ministrul interimar al Finanţelor a declarat, marţi seară, 16 noiembrie, că nu se pune problema să nu se mai plătească pensiile şi salariile până la sfârşitul acestui an şi că se vor găsi soluţii pentru realizarea acestui lucru, chiar în lipsa rectificării bugetare.
Vîlceanu a fost întrebat, marţi, la Digi 24, dacă mai sunt bani de pensii şi salarii dacă nu se face o rectificare bugetară până la sfârşitul anului.
“Întotdeauna se găsesc soluţii pentru a plăti pensiile şi salariile. Vreau să liniştesc pe toată lumea, am văzut şi eu informaţiile astea că nu o să ia lumea pensiile sau salariile. Nu se pune problema. Vor fi plătite pensiile şi salariile. Sunt metode pentru a acoperi, dacă e cazul, cheltuielile cu pensiile şi salariile. (...) Vorbim de rectificare de o lună, că ar fi fost necesară, dar în condiţiile în care nu putem face o rectificare, pentru că o rectificare înseamnă o Ordonanţă de Urgenţă şi acest guvern nu poate să emită ordonanţe de urgenţă, vom găsi alte soluţii şi fără niciun fel de problemă vom plăti pensiile şi salariile”, a precizat ministrul interimar al Finanţelor.

Întrebat dacă vor fi luaţi bani de la ministere pentru a fi plătite pensiile şi salarii, Dan Vîlceanu a răspuns: “Am dat o circulară la toate ministerele, ne comunică care sunt sumele pe care le vor aduce în Fondul de Rezervă şi putem folosi şi această variantă. Vreau să liniştesc pe toată lumea că nu pune problema să nu plătim pensiile şi salariile”. ...citeste mai departe despre "Ministrul Finanțelor dă asigurări că sunt bani pentru plata pensiilor și salariilor: “Întotdeauna se găsesc soluţii”" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Marti, 16 Noiembrie 2021, ora 22:38

 Articol citit de 433 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor