Primarul Capitalei anunță cea mai mare investiție în rețeaua de termoficare. Când vor începe lucrările VIDEO

Marti, 01 Noiembrie 2022, ora 12:45
589 citiri
Primarul Capitalei anunță cea mai mare investiție în rețeaua de termoficare. Când vor începe lucrările VIDEO
Investiția se ridică la 260 de milioane euro FOTO Facebook / Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat marți, 1 noiembrie, ”cea mai mare investiție” din mandatul său pentru reabilitarea rețelei de termoficare.

Edilul a precizat că a semnat cele cinci contracte pentru reabilitarea a 210 kilometri de reţea de termoficare, cu finanţare europeană prin POIM.

”Am semnat astăzi, 1 noiembrie, împreună cu reprezentanţii companiilor câştigătoare ale licitaţiei, cele 5 contracte pentru reabilitarea a 210 km reţea de termoficare, cu finanţare europeană (POIM). Este cea mai mare investiţie în termoficare din acest mandat, cu o valoare de 260 de milioane de euro, din care 200 de milioane euro fonduri nerambursabile”, a precizat Nicuşor Dan, potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că proiectarea a început și că lucrările vor începe în primăvară. ”Este un contract pe o perioadă de patru ani, ceea ce înseamnă cam 50 de kilometri în fiecare an”, a mai spus primarul Capitalei.

Compania câştigătoare pentru Lotul 1 este Asocierea SC ELSACO ELECTRONIC SRL (Lider) - SC SICOR SRL (asociat) - SC ENERGOMONTAJ SA, pentru Lotul 2 este Asocierea SC ELSACO ELECTRONIC SRL (Lider) - SC SICOR SRL (asociat) - SC ENERGOMONTAJ SA, pentru Lotul 3 este Asocierea CONSTRUCTII ERBASU SA (Lider) - CONSIX CONSTRUCTII SRL, pentru Lotul 4 - Asocierea CONSTRUCTII ERBASU SA (Lider) - CONSIX CONSTRUCTII SRL şi pentru Lotul 5 - Asocierea SC ENERGOMONTAJ SA (Lider) - SC ELSACO ELECTRONIC S.R.L (asociat) – SICOR SRL (asociat) - IPCT INSTALATII S.R.L. ...citeste mai departe despre "Primarul Capitalei anunță cea mai mare investiție în rețeaua de termoficare. Când vor începe lucrările VIDEO" pe Ziare.com

3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
Investițiile la bursă pot fi o modalitate eficientă de a-ți crește veniturile și de a-ți atinge obiectivele financiare pe termen lung, însă este recomandat să ai în vedere câteva...
#retea termoficare Bucuresti, #investitii, #Nicusor Dan Primaria Capitalei, #lucrari reabilitare , #Stiri Guvern