Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Guvern > Stiri Guvern
A   A   A

Nicușor Dan îi asigură pe bucureșteni că vor avea facturi suportabile la întreținere: ”Pe 26 noiembrie vom decide preţul rezonabil”

Nicușor Dan îi asigură pe bucureșteni că vor avea facturi suportabile la întreținere: ”Pe 26 noiembrie vom decide preţul rezonabil”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan FOTO Fcaebook / Nicușor Dan
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat miercuri, 17 noiembie 2021, că în ședința Consiliului General din 26 noiembrie va fi decis preţul rezonabil pe care să îl suporte bucureştenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare pentru a depăși iarna în condiții decente.
Edilul a transmis, într-o postare pe Facebook, că primăria face toate eforturile ca majorările de preţuri din energie să-i afecteze cât mai puţin pe bucureşteni.

"Îi informez pe bucureşteni că primăria face în continuare toate eforturile pentru ca facturile la întreţinere să fie suportabile, ca majorările de preţuri din energie să-i afecteze cât mai puţin. În şedinţa Consiliului General din 26 noiembrie, vom decide preţul rezonabil pe care să îl suporte bucureştenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare, pentru a-i ajuta să treacă iarna în condiţii decente", a scris edilul.
Mesajul a fost postat după audierile de miercuri din Comisia parlamentare de anchetă privind preţul energiei, afirmând că "pesediştii" din fruntea comisiei, "supuşii politici ai Gabrielei Firea", ar fi căutat să deturneze scopul discuţiei, transformând şedinţa într-un "circ ridicol". Nicuşor Dan menţionează că a încercat constant să îndrepte discuţia "pe o linie serioasă", explicând parlamentarilor situaţia la zi şi "eforturile Primăriei Capitalei pentru a limita impactul creşterii preţurilor în energie" asupra facturilor.

"Am considerat că această comisie trebuie să aibă şi rolul de a atrage atenţia Parlamentului, cu cât mai multe argumente aflate în cadrul audierilor, în ceea ce priveşte creşterea costurilor cu termoficarea în Bucureşti, astfel încât Parlamentul să poată ulterior acţiona, în paralel cu Primăria Generală şi Guvernul, pentru a-i ajuta pe bucureşteni. Dar pesediştii din fruntea comisiei, supuşii politici ai Gabrielei Firea, au căutat constant să deturneze scopul discuţiei, transformând şedinţa de azi într-un circ ridicol. Nu-i interesează pe aceşti pesedişti şi nici pe stăpâna lor cum putem face mai suportabilă pentru bucureşteni povara facturilor din această iarnă; îi interesează în schimb un spectacolul de prost gust, care să facă uitaţi, pe cât posibil, cei patru ani de batjocură firistă la adresa sistemului de termoficare din Bucureşti", adaugă Nicuşor Dan.

Edilul general mai arată că a participat la şedinţă din respect faţă de ins ...citeste mai departe despre "Nicușor Dan îi asigură pe bucureșteni că vor avea facturi suportabile la întreținere: ”Pe 26 noiembrie vom decide preţul rezonabil”" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 17 Noiembrie 2021, ora 21:04

 Articol citit de 637 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor