Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Guvern > Stiri Guvern
< >109 / 131 stiri
A   A   A

Cel mai recent barometru IMAS: PNL si USR sunt in crestere, PSD pierde 1%, iar Pro-Romania stationeaza

Cel mai recent barometru IMAS: PNL si USR sunt in crestere, PSD pierde 1%, iar Pro-Romania stationeaza
Foto: Facebook/ Partidul National Liberal
Sondajul realizat de IMAS la comanda Europa FM in iunie indica o crestere usoara pentru PNL, de la 32,6% in luna mai, la 33%. Este prima luna din acest an in care liberalii inregistreaza un procentaj mai bun de la o luna la alta, dupa ce au scazut constant, din ianuarie pana in mai, de la 47%.
PSD, in schimb, scade, ajungand la 21,9% fata de 23% in luna mai si un maxim de 25,8% pe care il aveau in februarie.

USR creste in aceasta luna, ajungand la 12,3%, dupa 11,6% luna trecuta si un minim de 10% inregistrat in februarie. Plus e creditat cu 5,8% din optiunile de vot.
Pro Romania stationeaza in aceasta luna, dupa mai multe cresteri la rand care l-au adus la 11,2%, al patrulea in ierarhia politica.

UDMR scade si mai mult, la 3,4%, fiind ultima formatiune din clasamenul partidelor parlamentare. ALDE e pe penultimul loc, cu 3,7%, tot in scadere, dupa ce in luna mai inregistra 4,2% din intentiile de vot, iar PMP e creditat cu 4,7%.

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM, in perioada 5 - 27 iunie, pe un esantion de 1010 persoane. Marja de eroare este de 3,1 la suta. ...citeste mai departe despre "Cel mai recent barometru IMAS: PNL si USR sunt in crestere, PSD pierde 1%, iar Pro-Romania stationeaza" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Marti, 30 Iunie 2020, ora 14:08
 Sursa: Business24

 Articol citit de 266 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor