Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Hardware > Tehnologie
A   A   A

Cea mai inalta nacela din lume poate fi gasita in Romania. Ajunge la 58 de metri inaltime!

Cea mai inalta nacela din lume poate fi gasita in Romania. Ajunge la 58 de metri inaltime!
Compania Industrial Access, furnizor premium de servicii de inchiriere pentru echipamente de constructii din Europa de Sud-Est, aduce in Romania cea mai inalta nacela autopropulsata cu brat telescopic din lume, 1850 SJ, produsa de JLG Industries, liderul global in domeniul fabricarii platformelor de lucru la inaltime.
Prima nacela 1850 SJ care ajunge in Europa de Est lucreaza deja in prima sa "misiune", in Romania. Utilajul ofera aproape 85.000 de metri cubi spatiu posibil de lucru si are o inaltime de 58,56 de metri, echivalentul unei cladiri cu 19 etaje.

"In toti cei 12 ani de existenta, Industrial Access a fost in mod constant deschizator de drumuri pe piata serviciilor de inchiriere de echipamente de constructii din Romania si nu numai. Incheiem anul 2017 cu un nou pas care contribuie la dezvoltarea pietei la nivel national si regional, prin achizitia nacelei 1850 SJ, reper al inovatiei in industrii precum cea de constructii, de intretinere a constructiilor de mari dimensiuni, divertisment, santiere navale s.a.m.d.", declara Stefan Ponea, director general Industrial Access.

"Pretul utilajului depaseste 350.000 de euro si reprezinta inca o dovada a angajamentului in fata clientilor, in efortul nostru de a le oferi acestora solutii sigure si eficiente pentru acces si lucru la inaltime", mai spune Stefan Ponea.

Cea mai recenta inovatie in domeniul utilajelor de lucru la inaltime ofera mai multe aplicatii posibile la inaltimi fara precedent in industria constructiilor, care le permit operatorilor siguranta, eficienta si productivitate marite.

JLG 1850SJ pune la dispozitie o capacitate maxima de 450 kg, datorita careia pot fi transferate la punctul de lucru mai multe persoane, materiale si echipamente fata de modelele precedente.

Cea mai inalta nacela autopropulsata din lume se extinde de la sol la inaltimea maxima in mai putin de cinci minute.

Mai mult, JLG 1850SJ include un brat telescopic care se extinde pentru a oferi capacitatea si abilitatea de a lucra in jurul si in interiorul unor structuri, pentru a executa diverse aplicatii in cadrul unor constructii precum rafinarii, centrale termice si eoliene, stadioane, amfiteatre, dar si in industria divertismentului, unde se dovedeste foarte utila in aplicatii solicitate de studiouri cinematografice, scene de concerte in aer liber s.a.

JLG 1850SJ permite deplasarea la inaltimea maxima si, spre deosebire de bratele montate pe autosasiu, nu necesita coborarea bratului pentru deplasari pe distante scurte (intre stalpii unei constructii, de la un siloz la altul s.a.md.).

Sistemul ultra-performant al sasiului extensibil asigura dimensiuni compacte de transport (se poate transporta pe un trailer normal).

Industrial Access detine cea mai mare flota de inchirieri de echipamente de constructii din Europa de Est, formata din mai mult de 3.000 de echipamente, in valoare totala de peste 43 milioane de euro.


Despre compania Industrial Access

Industrial Access are o istorie de 12 ani de crestere organica puternica, de la o companie antreprenoriala de dimensiuni mici la cea mai dezvoltata retea de inchiriere de echipamente pentru acces si lucru la inaltime din Europa de Est.

Aceasta detine o flota larga de echipamente performante, de la producatori de renume: platforme pentru acces si lucru la inaltime, echipamente pentru terasamente, excavare si compactare, sisteme de imprejmuire si containere mobile, generatoare, compresoare si pompe, mica mecanizare pentru santierele de constructii samd.

Pentru mai multe informatii despre Industrial Access, puteti accesa site-ul http://www.smartrent.ro/.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 01 Noiembrie 2017, ora 14:55

 Articol citit de 2749 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor