Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Hardware > Tehnologie
A   A   A

Cele mai noi dotari tehnice de la Cautis JB '93

Cele mai noi dotari tehnice de la Cautis JB '93
Cautis JB '93 producatoare de confectii/constructii metalice si prestatoare de servicii in domeniul carosarilor auto in Romania si-a actualizat gama dotarilor tehnice cu echipamente performante, de ultima generatie, prin achizitionarea unui echipament de microsudura cu laser si a unui echipament de taiere cu laser - care simplifica procesele de fabricare a metalului.
Compania Cautis, prestator de servicii de calitate in domeniul in care activeaza

Ambele echipamente sunt de ultima generatie, prezinta cel putin o trasatura comuna - taierea cu laser, fiind versatile din punct de vedere a utilitatii in domeniul metalurgic.

Misiunea Cautis este de a oferi produse si servicii de calitate in piata. Insa, pentru a atinge standarde inalte si pentru a egala companiile internationale de profil, are nevoie de utilaje de lucru profesionale.

Astfel, compania romaneasca vine in intampinarea clientilor cu cele mai noi tehnologii, care simplifica procesul de lucru/fluxul tehnologic si satisface totodata, intr-o gama variata de servicii oferite, pretentiile clientilor.

Cele doua noi echipamente moderne de lucru - investitie importanta in seria celor necesare procesarii metalului

Aparatul de sudura cu laser integreaza avantajele sudurii cu laser, astfel, sistemul de operare este facil, procedura de lucru este stabila, iar scolarizarea operatorilor este de asemenea usoara datorita modului de utilizare.

Echipamentul poate fi folosit in prelucrarea unei game variate de metale si aliaje, fara a fi afectate materialele sau forma finita.

Echipamentul de taiere cu laser din dotarea Cautis JB '93 prezinta pe langa sistemul de taiere clasic a metalelor si o functie de taiere a tevilor sau tuburilor.

Functionalitatea sa multipla poate fi aplicata atat pentru taierea otelului inoxidabil, cat si pentru taierea cuprului, otelului carbon, aluminiului, dar si a diferitelor aliaje folosite in procesele metalurgice.

In concluzie, echipamentele performante si de ultima generatie mentionate ofera avantaje multiple fata de prelucrarea clasica a metalului, insa achizitionarea acestora este costisitoare, aspect ce poate fi considerat un dezavantaj de catre unele companii din industria metalurgica.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 11 Octombrie 2017, ora 16:27

 Articol citit de 1159 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor