Cele mai performante televizoare 4K. Tu ce-ai alege?

Sambata, 01 August 2015, ora 00:00
5862 citiri
Cele mai performante televizoare 4K. Tu ce-ai alege?
Foto: Samsung/ Lux Worldwide

HD a reprezentat o culme a tehnicii video care este deja depasita de experienta 4K adusa de televizoarele de ultima ora. Dar, pentru o experienta totala a ceea ce noul segment video iti ofera, indreapta-te direct spre gama de lux a noilor televizoare 4K.

Poti alege unul dintre cele trei aparate TV care se potrivesc cel mai bine cu decorul din casa ta, iar noile functii, fidelitatea rezolutiei si sunetul perfect te vor face sa redescoperi placerea dupa-amiezilor petrecute in fata televizorului, remarca revista Lux Worldwide.

Sony X9

Japonezii de la Sony sunt gata sa te ia prin surprindere. X9 cu definitie 4K este unul dintre cele mai performate televizoare din gama sa.

Ce-i drept poate pierde cateva puncte la capitolul dimensiuni, neavand decat 58 de inci (147 cm) in diagonala, dar experienta oferita de noile aplicatii introduse in televizor te vor da pe spate.

X9 pastreaza o forma clasica, fara ecran curbat, fiind deosebit de subtire. In schimb, puterea suntelui si calitatea sa sunt ireprosabile. Imaginea completeaza experienta audio cu o calitate aproape ireala data de tehnologia 4k.

Poti accesa internetul prin intermediul lui X9, asa cum poti viziona filme in comun cu prietenii care detin acelasi tip de aparat TV si poti face inclusiv apeluri prin reteaua Skype.

Compatibilitatea cu platforma PlayStation il face ideal pentru amatorii de jocuri video, care vor ignora chiar si pretul de 8.468 de euro al televizorului.

Samsung Nano 4k

Daca esti in cautarea unui "monstru" care sa iti ocupe o buna parte din living, televizorul 3D Samsung Nano 4K promite sa iti indeplineasca toate fanteziile in domeniu.

Diagonala sa de 223 cm il transforma intr-un adevrat cinematograf instalat in casa, iar calitatea imaginii este atat de buna incat poti uita de tine cu orele.

Contrastul si bogatia nuantelor sunt accentuate de tehnologia nano blacklight introdusa in dispozitiv, iar ajustarea acestor caracteristici este la indemana ta prin butonul "enhance" adaugat telecomenzii aparatului.

La capitolul aplicatii noi asteapta-te la zeci de surprize placute, fapt care justifica in mare parte si pretul de 28.231 euro al televizorului Samsung.

LG EC980V

Coreenii de la LG nu au ramas nici ei mai prejos, asa ca LG EC980V este un televizor desprins parca din viitor.

Tehnologia Ultra HD 4K, dublata de ecranul Oled curbat al televizorului iti vor schimba cu siguranta modul in care te raportezi la imaginile care se scurg in fata ochilor tai.

Tehnologia care pune accent patru culori de baza in randul pixelilor este in stare sa genereze nuante pe care nu cred sa le fi vazut vreodata pe vreun ecran TV.

La fel, apropierea de ecranul sau curbat te poate face sa crezi ca te scufunzi, pur si simplu, in fimul care ruleaza la televizor.

Diagonala sa de 195 cm il face perfect atat pentru un loc impozant detinut in livingul casei tale sau il poate aduce chiar in intimitatea unui dormitor de dimensiuni generoase.

Pretul este ceva mai mare decat te-ai astepta: 35.290 euro, dar experientele traite sunt unice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#televizoare 4K, #gama lux televizoare, #experienta vizuala 4K , #Hardware Video