Cum te ajuta un sistem de supraveghere video sa-ti protejezi bunurile si familia

Miercuri, 21 Septembrie 2016, ora 16:05
1733 citiri
Cum te ajuta un sistem de supraveghere video sa-ti protejezi bunurile si familia

Nevoia de supraveghere video exista din mai multe motive. Folosim sistemele de supraveghere video pentru a ne proteja pe noi si familiile noastre, pentru a ne securiza proprietatile sau bunurile, pentru a controla traficul sau chiar activitatea zilnica a populatiei dintr-o anumita zona si asa mai departe.

Daca sistemele de alarma ne pot ajuta sa reactionam in cazul anumitor evenimente, sistemele de supraveghere video am putea spune ca au un rol diferit. Aceste echipamente de monitorizare sunt menite sa intimideze infractorii sau, dupa caz, sa previna anumite evenimente neplacute ori sa le dovedeasca prin proba video.

Activitatea acestor echipamente este una proactiva, iar necesitatea lor in viata oamenilor a devenit tot mai mare de la o zi la alta.

In mod traditional, la inceputurile erei supravegherii video, oamenii foloseau sistemele de supraveghere pentru a putea observa foarte multe obiective folosind un personal mult mai mic.

In locul patrulelor umane si schimburilor de ture intre acestia, un numar mult mai redus de agenti de paza puteau sta linistiti in fata unui monitor si supraveghea tot ceea ce misca intr-o anumita institutie. Dar cu cat aceste sisteme de securitate au devenit tot mai eficient si mai ales tot mai ieftine, interesul a crescut si mai mult in jurul lor.

Foarte multi oameni de rand au ales sa-si securizeze proprietatile si sa-si protejeze familiile si bunurile prin instalarea unor sisteme de securitate la domiciliu.

In timp, oamenii au aflat ca intregistrarea produsa de un sistem de supraveghere este mai putin costisitoare decat eventualele pagube pe care un infractor le poate produce atat financiar cat si uman la nivelul propriei locuinte.

In principal, un sistem de securitate are ca obiectiv depistarea unui eveniment. Acest lucru poate insemna de fapt o multitudine de alte detalii, pentru ca putem discuta despre depistarea unei situatii in care un obiectiv este detectat prin camerele de supraveghere, dar si despre situatii in care un obiectiv lipseste din vizorul unei camere de securitate.

Imaginile urmarite sunt captate de catre camerele de supraveghere video indiferent de tipul acestora, pentru ca ulterior sa fie procesate si stocate de catre un dispozitiv de inregistrare de ultima generatie (Digital Video Recorder).

Pentru stocare se foloseste un Hard disk dedicat, care ajuta utilizatorul sa acceseze inregistrarile nu doar din ziua curenta ci si dintr-o perioada anterioara.

Dispozitivele de intergistrare si stocare pot suporta un numar diferit de camere video fiind construite pentru a sustine patru, opt, saisprezece sau chiar treizeci si doua de astfel de dispozitive.

Alegerea depinde de fiecare dintre dumneavoastra si mai ales de necesitatile dumneavoastra. In esenta insa, la alegerea unui astfel de sistem de supraveghere trebuie sa tineti cont de ceea ce va doriti sa vedeti, de cat timp doriti sa stocati inregistrarile, la ce calitate doriti sa inregistrati imagini, cat de usor puteti sa supravegheati sistemul dumneavoastra de securitate prin internet si cat de prietenos este acest sistem din punct de vedere al utilizarii.

Abia apoi treceti in revista ceea ce urmariti ca nivel de performanta la tipurile de camere de securitate vizate si la digital video recorderul pe care il doriti.

Criteriul de selectie "cel mai ieftin sistem de supraveghere" sau "cel mai bun pret pentru un sistem de supraveghere" nu trebuie exclus, dar nu trebuie prioritizat niciodata.

Un sistem de supraveghere video ieftin nu este neaparat si bun, la fel cum nici un sistem de securitate foarte bun, nu va fi ieftin. Adevarul este undeva la mijloc, iar dumneavoastra, in calitate de client, trebuie sa stiti ca cel mai bun sistem de supraveghere pentru tine este acel sistem care corespunde dorintelor tale din toate punctele de vedere.

Daca doriti un sistem de supraveghere cu o calitate superioara a imaginii si cu un raport calitate-pret foarte bun, va recomandam sa aruncati o privire pe site-ul de specialitate rocamere.net.

Aici veti gasi o gama variata de sisteme de securitate pre-configurate in variante HD si FULL HD si va puteti construi chiar dupa o discutie cu unul dintre expertii site-ului propriul sistem de supraveghere conform dorintelor si nevoilor dumneavoastra.

Daca nu aveti o idee clara despre sistemul de care aveti nevoie, va facem si o recomandare de pe acest site.

Sistemul de supraveghere cu 4 camere video AHD de 1200 de linii TV, 36 de bucati de leduri infrarosu si un Digital Video Recorder model ADP 304 realtime cu propriul sistem de operare este comercializat de supravegherevideo.com la un pret excelent pentru piata din Romania. Cu mai putin de 900 de lei veti beneficia de:

- calitate superioara a imaginii in format Full HD

- sistem bazat pe tehnologia AHD (care permite transmiterea semnalului video fara intarzieri, distorsiuni sau pierderi din calitatea transmisa)

- 4 camere de exterior rezistente la intemperii incluse in clasa de protectie IP66

- rezolutie 1200 de linii TV (senzor de imaginie de 1/3 inch CMOS, 1.3 Mp si 960P)

- supraveghere video de la distanta de oriunde v-ati afla (Il puteti controla prin telefonul mobil, laptopul sau tableta dumneavoastra printr-o conexiune la internet si o parola)

- DVR cu sistem propriu de operare (Linux) si care dispune de un port VGA (pentru a conecta monitorul direct la DVR), un port HDMI, doua porturi RCA (mufe pentru semnalele audio si video), doua porturi USB, DDNS, dual stream si meniu in mai multe limbi de circulatie internationala.

- alerta prin email (veti fi primul care afla daca sistemul a detectat miscare in locatia in care a fost instalat.)

- imagini de o foarte buna calitate chiar si dupa lasarea intunericului datorita sistemului IR al camerelor (36 de bucati leduri IR per camera) - camerele sunt capabile sa detecteze orice miscare pe distante ce ating maxim 30 de metri.

- sistemul poate inregistra fie manual, fie pe baza de senzor la detectie miscare

Site-ul rocamere.net pune la dispozitia dumneavoastra si alte sisteme de supraveghere atat pentru spatii interioare cat si pentru spatii exterioare.

Veti gasi de asemenea pe langa gama variata de echipamente de supraveghere video numeroase informatii utile precum si oferte de ultima ora concepute de specialistii website-ului pentru clientii care la acel moment viziteaza magazinul virtual.

#sistem supraveghre video, #camere video supraveghere , #Hardware Video