Cum va poate ajuta un adaptor HDMI sa imbunatatiti calitatea mediului de business?

Joi, 18 August 2016, ora 16:56
1536 citiri
Cum va poate ajuta un adaptor HDMI sa imbunatatiti calitatea mediului de business?

Cu ajutorul unui adaptor HDMI puteti conecta un dispozitiv cu interfata HDMI, precum un Blu-ray player, camera video, consola gaming, PC sau laptop la un monitor/proiector cu iesire DisplayPort.

Cu un design compact, adaptorul HDMI la Displayport necesita un spatiu minim iar alimentarea se face prin conexiunea USB, astfel incat nu necesita o sursa de alimentare externa!

Obtineti astfel rezolutii video de pana la 4K, care va ofera libertatea de a conecta Ultrabook-ul HDMI HD 4K sau laptopul la un monitor/proiector Ultra HD 4K.

Acesta este solutia perfecta pentru o varietate de aplicatii, inclusiv sali de conferinta sau chiar standuri expozitionale.

Economisiti bani si timp!

Cu acest adaptor HDMI la DisplayPort puteti economisi timp si bani. Functioneaza perfect cu sistemul deja existent, atunci cand conectati un dispozitiv nou, eliminand costurile prin asigurarea ca nu va trebui sa schimbati sau sa faceti upgrade pentru componentele actuale. Este foarte usor de instalat si nu necesita un software/driver.

Sporiti productivitatea

Puteti sa conectati un monitor secundar la laptopul dvs. ce ofera o productivitate sporita deoarece extinde spatiul de pe ecran care va permite sa lucrati mai eficient si mai rapid.

Este perfect pentru utilizarea la birou unde redactati adesea documente, foi de calcul sau lucrati cu mai multe pagini web.

Bucurati-va de o calitate a imaginii ultra HD

De patru ori rezolutia 1080p de inalta definitie, veti fi uimiti de calitatea imaginii unui monitor de 4K sau de a unui televizior. Acest adaptor HDMI la DisplayPort va permite sa livrati continut de inalta rezolutie catre monitorul/proiectorul dvs. DisplayPort, prin calitatea uimitoare a Ultra HD.

In plus, adaptorul este compatibil cu monitoarele 1080p, ceea ce il face un accesoriu perfect pentru acasa, la birou sau in alte aplicatii de lucru. Suportul pentru 4K face adaptorul alegerea potrivita pentru productie video precum aplicatii de vizualizare si editare post-productie!

Descoperiti intreaga gama de produse de conectica si retelistica, precum routere si cabluri HDMI menita sa va imbunateasca stilul de viata, atat acasa, cat si la birou!

#adaptor HDMI, #router HDMI, #cablu HDMI , #Componente hardware