(P) SKYWORTH ataca piata aparatelor de aer conditionat din Romania

Joi, 16 Iunie 2016, ora 13:14
2793 citiri
(P) SKYWORTH ataca piata aparatelor de aer conditionat din Romania

SKYWORTH reprezinta un concern international cu o cifra de afaceri anuala de peste 8 miliarde de dolari. Imbinand ingeniozitatea Made in Hong Kong cu strategiile de business occidentale, acesta a devenit in ultimul timp un reper in domeniul sistemelor de aer conditionat si climatizare.

Numai investitia in facilitatile de productie din acest domeniu a fost de peste 420 de milioane de dolari.

SKYWORTH propune pentru inceput consumatorului autohton din domeniile casnic, comercial si industrial 4 modele de aparate de aer conditionat din gama Delfin (9.000/24.000 btu).

Subsidiarei SKYWORTH ROMANIA i se vor adauga experienta comerciala, logistica si tehnica a partenerului Aer Express, unul din numele consacrate in domeniul frigotehnic.

Parteneriatul cu Aer Express deschide piata autohtona spre produsele SKYWORTH, care in viitor vor fi comercializate si prin alti parteneri, in functie de cerintele pietei.

Principiile care stau la baza proiectarii si constructiei aparatelor de aer conditionat SKYWORTH sunt simplitatea liniilor de design si o tehnologie versatila care sa aduca produsul cat mai aproape de un ambient natural.

Cele 4 modele de aparate de aer conditionat ale gamei Delfin prezinta numeroase avantaje:

- Sistemul integrat de purificare a aerului COLD PLASMA - elimina praful, bacteriile, microorganismele nocive, agentii alergeni si mirosurile neplacute, pentru un aer cat mai curat in orice incapere.

- Prin tehnologia Premium BLDC Inverter se obtine o functionare economica si robusta - clasa energetica A++.

- Nivel minim de zgomot de doar de 20 db - extrem de silentioase, aparatele "torc" intr-un mod placut - lucru esential pentru confortul utilizatorului.

- Design-ul ergonomic, minimalist, permite produselor sa fie integrate in orice stil de decor interior.

Gama Delfin de aparate de aer conditionat este deja disponibila pe www.aer-conditionat.ro.

#aparate aer conditionat, #aer conditionat SKYWORTH , #Tehnologie