Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Hardware > Tehnologie
A   A   A

Solutii de software si echipament performant intr-o oferta imbatabila

Solutii de software si echipament performant intr-o oferta imbatabila
Sa urmezi aceeasi viziune de mai mult de 20 de ani inseamna sa urmaresti continuu obiectivele stabilite si inseamna sa multumesti fiecare client dezvoltandu-ti oferta de produse si servicii in functie de necesitatile pe care clientii le au.
Este si exemplul AttoSoft, o companie care a dezvoltat un sistem informatic performant, adaptat la tot ceea ce este nou pe piata de profil.

Aplicatiile dezvoltate de AttoSoft sunt utilizate in prezent de un numar de peste 350 de companii, contribuind cu succes la dezvoltarea acestora.

Viziunea companiei a ramas neschimbata inca de la lansarea business-ului pe piata - aceea de a oferi solutii software si produse care sa se plieze perfect pe nevoile firmelor care trebuie sa raspunda corect si concret la cerintele fiscalitatii romanesti.

De altfel, modulele pe care le ofera acopera domenii cu cereri concrete si specifice:

 • Comert en-gross;
 • Productie;
 • Distributie;
 • Retail;
 • Horeca;
 • Servicii.

Oferta AttoSoft include echipamente moderne si eficiente:

Toate echipamentele incluse in oferta AttoSoft sunt fiabile si de o calitate superioara. Preturile echipamentelor sunt competitive, iar clientii primesc consiliere gratuita pentru alegerea produselor care sa ii ajute coerent, eficient si vizibil la dezvoltarea afacerilor pe care le detin.

Mai mult decat o oferta generoasa si optima pentru diferite tipuri de afaceri, AttoSoft isi ajuta eficient clientii prin oferirea unor servicii de fiscalizare case de marcat, instalarea echipamentelor achizitionate si instruirea angajatilor care le vor utiliza.

Toate aceste servicii oferite gratuit de tehnicieni profesionisti au ca scop eficientizarea rapida a business-urilor clientilor.

Concret, AttoSoft ofera:

 • Case de marcat: Cu o experienta relevanta in ceea ce priveste casele de marcat, AttoSoft le propune clientilor sai varful de gama pentru case de marcat cu jurnal electronic: Big Plus, Activa Galaxy Plus, Datecs si multe altele. Toate acestea au in comun caracteristici care pot sa asigure performanta - operare rapida AMEF, imprimare de calitate, interfata USB, consum de energie redus.
 • Imprimante fiscale si imprimante termice: Imprimantele fiscale si cele termice sustin, de asemenea, operativitatea activitatilor unei firme, dispunand de o memorie foarte buna, viteza mare de imprimare si design compact. Clientii pot alege modele, precum: Datecs FP-700 sau Datecs FP-800 cu display client, respectiv, imprimanta etichete coduri de bare Zebra GK420T sau Citizen CT-S310II.
 • Cantare electronice: AttoSoft a inclus in oferta cantare electronice comerciale performante, precum: cu etichetare Dibal Wind W015, cu etichetare Dibal M-525 Autoservire, DIGI DS-782P, ACS 15 Kg fara brat, platforma Cely MVC50M 60KG/150KG/300KG/600KG.
 • Cititoare coduri de bare: La aceasta categorie clientii pot alege cititoare de bare fixe, mobile sau cu masa. Brandurile comercializate pe site sustin eficienta afacerilor, fiind recunoscute la nivel mondial pentru calitatea echipamentelor pe care le ofera.
 • PC & POS: Calculatoarele, monitoarele si sistemele POS nu pot lipsi din cadrul companiilor moderne orientate spre succes - de retail si restaurant, de exemplu - motiv pentru care AttoSoft a inclus in oferta sa si astfel de echipament.
 • Consumabile: Nu in ultimul rand, pe site-ul Casedemarcat.eu sunt comercializate role hartie termica, role de etichete termice, role de etichete semilucioase.

Dincolo de diversitatea de servicii si produse, AttoSoft raspunde promt la solicitarile pentru service in garantie si post garantie, actionand cu operativitate, astfel incat clientii sai sa poata reutiliza intr-un timp foarte scurt echipamentul care s-a confruntat cu defectiuni.

In concluzie, AttoSoft poate fi partenerul de incredere pentru antreprenorii care tintesc sa ajunga in topul celor mai buni cu firmele pe care le detin.

Activitatea companiei este sustinuta concret prin fapte - exemple de colaborari cu firme din cele mai diverse domenii, pentru care plus valoarea nu mai reprezinta o necunoscuta!
Facebook ShareTweet
 Vineri, 08 Februarie 2019, ora 15:45
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 3820 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor