Techsylvania ii aduce pe liderii tehnologiei la Cluj-Napoca

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 13:31
1435 citiri
Techsylvania ii aduce pe liderii tehnologiei la Cluj-Napoca
foto: Techsylvania

In aceasta primavara, Cluj-Napoca va fi locul de intalnire pentru liderii din zona IT si a tehnologiei. Motivul acestei intalniri este conferinta Techsylvania, unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie si inovatie in industria IT din regiune.

Cu alte doua editii la activ, Techsylvania este recunoscuta pentru atentia cu care alege invitatii la eveniment, la primele conferinte organizate fiind prezenti pe scena co-fondatori, manageri si oameni-cheie din companii precum Google, Uber, Facebook, Twitter sau Telenav, dar si investitori sau fondatori de startup-uri.

A treia editie a Techsylvania aduce nume precum Peter Halacsy, co-fondator si CTO la Prezi, unul dintre cele mai inovatoare software-uri de prezentari; Andreas Ehn, fost CTO la Spotify, una dintre cele mai cunoscute companii de software din industria muzicala globala; sau Marius Swart, director de inovatie la Coca-Cola Company, unul dintre cele mai mari branduri din lume. Lista continua cu o serie de inovatori si vizionari din domeniul tehnologiei si al business-ului.

Din cele patru zile de eveniment, primele doua vor fi dedicate unui maraton de programare, unde toti cei pasionati de crearea si dezvoltarea unor noi aplicatii se reunesc pentru a testa limitele noilor tehnologii si pentru a le duce mai departe. Participantii vor avea ocazia de a crea diverse aplicatii pentru gadget-uri precum Oculus Rift DK2, Apple Watch sau Parrot MiniDrone, cel mai bun proiect fiind premiat cu produse din domeniu.

Mail multe informatii despre speakerii invitati, gadget-urile disponibile la eveniment, dar si biletele la pret de Early Bird pentru conferinta se pot gasi pe www.techsylvania.co.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#eveniment inovatie tehnologie 2016, #editie primavara 2016 Techsylvania , #Tehnologie