Toshiba a lansat o noua gama de laptopuri

Joi, 22 Martie 2012, ora 17:14
2934 citiri
Toshiba a lansat o noua gama de laptopuri

Toshiba Europe GmbH a anuntat o noua gama de laptop-uri pentru uz personal si pentru afaceri. Specificatiile acestora reflecta cererea crescanda atat pentru aplicatii 2D si 3D pe computerele mobile, cat si pentru transfer de date rapid intre dispozitive si de pe Internet.

Acest lucru este valabil pentru toate modelele de laptop-uri din seriile Satellite C, Satellite L si Satellite P, pentru sistemul de gaming Qosmio X870 si pentru noua serie de laptop-uri Satellite Pro destinate utilizatorilor profesionisti.

In plus, Satellite P855 este primul laptop Satellite de la Toshiba care ofera tehnologie 3D fara ochelari, permitand utilizatorilor sa se bucure de filme 3D fara sa poarte ochelari dedicati 3D. Noua gama de laptop-uri Toshiba va fi disponibila in Europa incepand cu al doilea trimestru al anului 2012.

Andy Bass, Vice-Presedinte DS, Vanzari & Marketing Europa: "Noua gama reprezinta urmatorul pas in strategia Toshiba de a crea produse inteligente si diversificate, laptop-uri cu un design atractiv si cu un raport bun pret-calitate. Pentru a atinge acest obiectiv, gama Satellite vine acum cu o serie de functii avansate, incluzand interfete de port de ultima generatie si tehnologii premium 3D, cum ar fi 3D fara ochelari si conversia 2D - 3D."

Toshiba a anuntat laptop-uri noi in cadrul a trei dintre seriile Satellite, doua serii Satellite Pro si gama Qosmio. Dimensiunile ecranului variaza intre 33,8cm (13,3'') si 43,9cm (17,3'') diagonala, acoperind astfel necesitatile utilizatorilor care calatoresc des si, la cealalta extrema, nevoile celor care cauta un ecran mare sau un inlocuitor pentru sistemul desktop.

In mod similar, consumatorii cu un buget restrans vor gasi un laptop atractiv si fiabil la fel de usor ca si cei cu asteptari ambitioase, cum sunt entuziastii jocurilor si aplicatiilor multimedia. In sfarsit, utilizatorii care cauta un laptop care sa iasa in evidenta, vor fi incantati de noile modele din seria Satellite P, cu un design sofisticat si o carcasa din aluminiu.

#Toshiba lansare laptopuri, #Toshiba produse, #Toshiba noua gama laptopuri , #Laptopuri