Hidroelectrica a inregistrat o productie record de energie in aprilie

Miercuri, 08 Mai 2013, ora 18:14
1500 citiri
Hidroelectrica a inregistrat o productie record de energie in aprilie

Hidroelectrica a intregistrat o productie de energie electrica livrata de 1,621 milioane MWh, in aprilie 2013, cu 282.000 MWh mai mult decat in aprilie 2012 si cu 100.000 MWh mai mult decat media lunara a ultimilor 17 ani, potrivit unui comunicat transmis miercuri de companie.

Societatea deruleaza pe Piata Concurentiala un numar de 87 de contracte de vanzare-cumparare de energie electrica, 85 dintre acestea fiind incheiate in urma participarii la licitatii organizate pe Piata Centralizata a Contractelor Bilaterale (PCCB) si Piata Centralizata a Contractelor Bilaterale cu Negociere Continua (PCCB NC).

Pretul mediu lunar de tranzactionare pe Piata Concurentiala a fost de 194 lei/MWh, iar pe Piata Zilei Urmatoare si Piata de Echilibrare de 192 lei/MWh.

In ceea ce priveste Piata Reglementata, Hidroelectrica si-a onorat in aprilie in integralitate sarcinile stabilite de ANRE, respectiv livrarea unei cantitati de 429.000 MWh, la un pret mediu de 123 lei/MWh.

Potrivit sursei citate, daca in mod curent, Hidroelectrica detine o cota de piata de 28%, in perioada 29 aprilie - 7 mai 2013, aceasta a atins nivelul de 50%.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#productie energie electrica Hidroelectrica, #vanzare energie Hidroelectrica, #productie Hidroelectrica aprilie 2013 , #Produse