Clinica stomatologica pentru dintii corporatistilor, o investitie de 250.000 de euro

Luni, 13 Mai 2013, ora 18:01
5195 citiri
Clinica stomatologica pentru dintii corporatistilor, o investitie de 250.000 de euro
Clinica stomatologica Ivory din Pipera, deschisa in urma unei investitii de 250.000 de euro

Mai multi oameni de afaceri si stomatologi au identificat o nisa in centrele de business prezente pe piata locala si au investit 250.000 de euro intr-o clinica destinata corporatistilor, din Pipera.

Director General al clinicii Ivory estimeaza ca investitia va fi amortizata in cel mult sapte ani si spune ca publicul tinta caruia se adreseaza sunt angajatii cladirilor de birouri din zona Pipera, dar precizeaza ca nu exista restrictii pentru cei dispusi sa vina pana in nordul Capitalei pentru servicii medicale.

Tarifele pentru serviciile stomatologice incep de la 50 de lei

"Piata de servicii stomatologice integrate, care sa tinteasca in mod special angajatii din mediul corporatist era una neexploatata in timp ce potentialul este unul foarte mare.

Atunci cand am decis sa deschidem clinica Ivory ne-am propus sa raspundem acestei nevoi si am gandit un concept innovator, care se muleaza pe nevoile acestei categorii de pacienti: un program de lucru extins, facilitati pentru lucrul in afara biroului, zone de relaxare si shopping specializat precum si o locatie usor accesibila, la care se poate ajunge chiar si in pauzele din timpul programului de lucru", spune Richard Vencu.

Abonamente speciale pentru corporatisti

Mai mult, directorul clinicii stomatologice precizeaza ca exista abonamente speciale pentru clientii corporatiilor, care variaza intre cinci si zece euro pe luna. Abonamentul de baza presupune, printre altele, o consultatie si un detartraj, in timp ce abonamentul de zece euro include suplimentar o serie de radiografii.

Detaliu din clinica

Directorul clinicii precizeaza ca toate aceste servicii sunt valabile si pentru rudele angajatilor, dar cu mentiunea ca pretul abonamentului nu acopera decat o singura procedura. Altfel spus, pentru abonamentul de baza, corporatistul poate face un detartraj, de exemplu, iar una dintre rudele sale poate beneficia gratuit de o consultatie.

Programul clinicii este prelungit, pana la ora 24

Serviciile stomatologice oferite de IVORY pornesc de la 50 lei pentru o

consultatie sau 500 lei pentru un procedeu de cosmetica dentara (detartraj

si albire).

Companiile care vor sa faca abonamente pentru angajati beneficiaza de reduceri suplimentare ale abonamentelor, ce variaza intre 5% si 20%. Directorul clinicii adauga ca unul dintre obiectivele incluse in strategia de dezvoltare se refera la stabilirea unor abonamente incheiate de corporatii, dar recunoaste ca nu se asteapta ca "2013 sa fie un an de succes, pentru ca bugetele au fost deja alocate".

De asemenea, printre planurile de viitor, Richard Vencu mentioneaza ca isi propun sa deschida mai multe clinici bazate pe acest concept si in alte complexuri de business ale Bucurestiului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#clinica stomatologie Pipera, #cabinet stomatologie, #clinica Ivory Pipera, #servicii stomatologie , #Investitii profitabile