Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Idei afaceri > Cum faci bani
A   A   A

Doi romani au inventat un joc de educatie financiara

Doi romani au inventat un joc de educatie financiara
Doi absolventi ai Universitatii Politehnice din Bucuresti au creat un joc de educatie financiara, dupa modelul cunoscutului joc Cash Flow. Jocul, devenit afacere pentru cei doi romani se numeste Financial City.
"Investitia initiala pe care am facut-o a fost de 8.000 de euro, bani din surse proprii. Am creat un joc de tipul celui de monopoly, dar care este insa similar cu jocul Cash Flow", sustine Nicu Naum.

Jocul de numeste Financial City si este un joc de societate, creat pentru a fi interactiv, dar in acelasi timp si pentru a oferi cunostinte de baza in domenii ca Bursa, Imobiliare si Business. Jocul se adreseaza tinerilor peste 14 ani si adultilor si poate fi jucat de 2 pana la opt jucatori.

Nicu Naum si Marius Fulgu au inceput sa caute o tipografie care sa le realizeze jocul si au gasit o companie din Galati, cu care au inceput parteneriatul.

La inceputul anului trecut cei doi aveau deja 400 de exemplare din acest joc in stoc, pe care le-au vandut catre lanturi de librarii ca Diverta, Humanitas, dar si in magazinele online.
Facebook ShareTweet
 Joi, 15 Decembrie 2011, ora 08:56

 Articol citit de 5973 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor