Good to Go da startul conferintelor Impact Stories!

Miercuri, 15 Februarie 2017, ora 13:00
2132 citiri
Good to Go da startul conferintelor Impact Stories!

Daca esti pasionat de antreprenoriat si vrei sa descoperi cele mai palpitante si motivationale povesti ale antreprenorilor romani, Impact Stories iti ofera aceasta ocazie.

Acest eveniment reprezinta prima etapa a proiectului Good to Go si este o conferinta in care oameni de business din Romania impartasesc tips & tricks ale parcursului lor antreprenorial cu scopul de a antrena cati mai multi tineri sa devina antreprenori.

Speakerii evenimentului vor fi Rares Dragan, co-founder Mushin.fm si Lucian Gramescu, incubation manager la Impact Hub fiind activ de peste 9 ani in zona de antreprenoriat si incubare.

Astfel, daca vrei sa descoperi povestile de succes ale acestora, Impact Stories te asteapta luni, 20 februarie 2017, de la ora 19:00 la Impact Hub in Bucuresti.

Accesul este gratuit pentru studenti, iar inregistrarea se va face la Impact Hub in ziua evenimentului.

Aceasta conferinta este organizata de Good to Go, proiect al comunitatii Business Club din cadrul ONG-ului Voluntar pentru Idei si Proiecte (VIP).

Daca esti student cu initiativa si dorinta de inovatie, Good to Go este cel mai bun loc pentru tine de a-ti dezvolta aceste calitati.

Good to Go este prima academie de start-up-uri gratuita pentru studentii din Romania, raspunzand provocarii studentilor de a intra in lumea antreprenoriatului.

Anul acesta, incubatorul de start-up-uri se afla la editia a 13-a, care pregateste un nou concept fata de anii trecuti, fiind organizat in trei etape. Prima dintre acestea este reprezentata de Impact Stories, iar cea de-a doua parte este reprezentata de Entrepreneurial Jouney, desfasurandu-se timp de doua saptamani concentrate in care participantii vor beneficia de un program complex de dezvoltare a cunostintelor antreprenoriale, dar si personale.

Startup Bootcamp este ultima etapa din proiect si consta in prezentarea fiecarei echipe in fata board-ului de mentori si investitori pentru a primi feedback, ca mai apoi, echipele selectate sa inceapa sa lucreze la modelul lor de business in unul dintre pre-acceleratoarele cu care vom colabora.

Asadar, daca ai o idee de afaceri pe care vrei sa o dezvolti, nu mai sta pe ganduri si fa primul pas - participa la Impact Stories luni, 20 februarie 2017, ora 19:00 la Impact Hub.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Impact Stories incubator afaceri, #incubator afaceri Bucuresti , #Club afaceri