Investitii imobiliare: De ce 2013 este anul perfect pentru achizitii

Luni, 11 Februarie 2013, ora 12:02
4892 citiri
Investitii imobiliare: De ce 2013 este anul perfect pentru achizitii

Increderea investitorilor imobiliari in Romania a crescut, arata un studiu Jones Lang LaSalle, care precizeaza ca anul acesta este perfect pentru achizitii imobiliare.

"Anul 2013 va fi un an al examinarilor minutioase. Caracteristicile demografice ale Romaniei si conditiile atractive pentru companiile care activeaza in domeniul externalizarii de servicii au ramas neschimbate. Mai mult, piata ofera acum produse, acum este momentul perfect pentru a achizitiona, in mod strategic-pe baza unei evaluari atente a produselor imobiliare si a structurarii eficiente a tranzactiei-cele mai bune proiecte institutionale dezvoltate de companii cu prezenta regionala, un numar mic de proiecte in derulare, iar chiriile s-au intors la valori sustenabile", se arata in cel mai recent raport al companiei de consultanta imobiliara.

Consultantii Jones Lang LaSalle apreciaza ca acesta este momentul perfect pentru a achizitiona, in mod strategic cele mai bune proiecte imobiliare, dar pe baza unei evaluari atente a produselor imobiliare si a structurarii eficiente a tranzactiei, avand in vedere competitia redusa intre fondurile de investitii pe piata romaneasca.

Perceptia investitorilor este mai buna in ultimele luni, avand in vedere ca instabilitatea politica determinata de suspendarea presedintelui Traian Basescu din trimestrul al treilea din 2012 a crescut costul de finantare si a dus la oprirea activitatii investitionale in trimestrul respectiv.

"Sfarsitul anului a fost marcat de o crestere a increderii in fundamentele economice ale Romaniei, o perceptie pozitiva de tara care a marcat revenirea interesului si demararea unor importante tranzactii care se afla in faza avansata de negociere. Interesul investitorilor este concentrat pe produsele prime, investitiile cu produse secundare sau din zone non-centrale fiind foarte limitate", se mentioneaza in raport.

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#investitii imobiliare, #piata imobiliare 2013, #achizitii imobiliare , #Investitii profitabile