Investitii inteligente despre care nimeni nu vorbeste! Dispar diamantele din 2029?

Marti, 24 Februarie 2015, ora 09:00
6158 citiri
Investitii inteligente despre care nimeni nu vorbeste! Dispar diamantele din 2029?

Centrul mondial al Diamantelor din Antwerpen este locul unde se afla cele mai renumite laboratoare si cei mai cunoscuti evaluatori de diamante. Intr-o piata cu iz de James Bond, aici sunt tranzactionate si certificate cele mai valoroase pietre pretioase din lume.

Cu siguranta inelele de logodna cu diamant sunt dorite de orice femeie, insa sunt mai putini cei care stiu ca aceste fascinante pietre pretioase au o mare valoare investitionala. Dincolo de bijuterie, dincolo de a darui cuiva drag o mica opera de arta a unui maestru bijutier, investitia in diamante este un lucru despre care se vorbeste prea putin.

Certificarea Internationala a Diamantelor

"In Romania, cel mai mare stoc de diamante certificate international se afla pe Diamante.ro - magazinul care ofera si creatiile brandului FIRESQ.

Corelat in permanenta cu Bursa de Diamante de la Antwerpen, stocul de pietre pretioase este actualizat din 3 in 3 minute", afirma Marian Constantinescu, CEO Diamante.ro.

Sunteti, astfel, la curent cu cele mai noi aparitii si cu cele mai competitive preturi. Toate diamantele aflate in stoc sunt diamante certificate si evaluate de laboratoare de gemologie recunoscute international GIA, IGI, IGL si HRD.

Tot pe Diamante.ro se afla si cel mai complex algoritm de comparare de diamante certificate international din tara, ceea ce face facila si comoda alegerea unui diamant in functie de principalele lui caracteristici.

Pe langa faptul ca veti avea in mana un certificat care va atesta originea pietrei pretioase, aceasta va fi si gravata cu laser si va putea fi lesne verificata online pe site-ul laboratorului care a emis certificatul.

Transportul si asigurarea diamantelor certificate international cumparate de pe Diamante.ro sunt gratuite pe tot teritoriul Romaniei pana la adresa indicata de Dvs.

Decizia de a investi in pietre pretioase poate sa nu fie una atat de simpla. Suntem obisnuiti cu alti termeni: bursa de valori, FOREX, aur, petrol sau actiuni.

Asa este, numai ca diamantele certificate international sunt cea mai stabila modalitate de a pastra VALOAREA banilor.

Pot disparea diamantele?

E firesc sa existe crize, fluctuatii si tensiuni ca pe orice piata, insa declaratia lui Michael Vaughn, secretarul general al Federatiei Mondiale a Burselor de Diamante te poate pune pe ganduri: "Potrivit estimarilor, pana in 2029, la nivelul actual al zacamintelor de diamante, productia de diamante se va termina, daca nu sunt descoperite noi rezerve".

Afirmatia lui Vaughn vizeaza o perioada nu atat de indepartata in timp si, chiar daca realitatea il va infirma, diamantele raman o exceptionala modalitate de a investi sau tezauriza valori. Aceste pietre pretioase sunt vesnice si au fascinat generatii. Iata-le privite acum ca o investitie si nu innobiland un inel de logodna cu diamante.

Daca investitia in diamante certificate international vi se pare interesanta puteti verifica online preturile afisate de toate marile branduri, in conditii similare de certificare internationala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
#investitii diamante, #inel logodna diamant , #Investitii profitabile