Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Idei afaceri > Stiri Idei afaceri
A   A   A

Materiale de izolare fonica - afacerea ce a revolutionat piata pe aceasta nisa

Materiale de izolare fonica - afacerea ce a revolutionat piata pe aceasta nisa
Solutiile ce vizeaza izolarea fonica sunt la mare cautare si in acest sens afacerile cu produse profesionale au revolutionat piata din Romania. In ceea ce priveste acest tip de izolare, parerile sunt impartite. Termenul de izolare fonica se pare ca reprezinta ceva diferit de la o persoana la alta. Spre exemplu, o categorie de persoane considera ca izolarea fonica profesionala se adreseaza in special publicului care detine studiouri de inregistrari, in timp ce o alta parte a inteles deja ca izolarea fonica este utila si pentru birouri sau locuinte.
Pentru ca izolarea fonica sa fie eficienta trebuie inteles in primul rand rolul adus de fiecare material in parte si pasii ce trebuie urmariti in timpul montarii. Trebuie mentionat ca izolarea fonica nu se intersecteaza cu cea termica. Pentru a obtine rezultatele dorite, publicul interesat este invitat sa isi orienteze atentia spre produse profesionale de izolare fonica. Un punct reper ce a revolutionat piata de profil este Emexon System.

Ce produse au conturat evolutia afacerii Emexon System?

Pentru obtinerea linistei reconfortante este nevoie de produse profesionale de izolare fonica care sunt completate perfect de tratamente si folii acustice. Emexon System vine in intampinarea cerintelor publicului variat si astfel si-a construit renumele afacerii.
Practic, in cadrul magazinului se regasesc produse pentru izolarea fonica a peretilor, a tavanelor si a pardoselilor precum si tratamente acustice profesionale.

Este demn de mentionat ca nu lipsesc nici materialele antivibratorii. Din aceasta categorie sunt recomandate placile SENOR cu baza din cauciuc pentru pardoseala, banda izolatoare si bride acustice pentru pereti sau tavan. Cei interesati de o izolare fonica eficienta sunt invitati sa descopere varietatea de produse pe Emexon.ro.

Care sunt conditiile ce asigura o izolare fonica eficienta?

Fiecare articol din catalogul Emexon System acopera o arie larga de utilizare. Mai exact, fiecare produs prezinta un rol diferit pe care il va indeplini in izolarea fonica datorita specificatiilor variate cu care sunt prevazute materialele izolatoare. Este recomandat sa se urmareasca anumiti pasi in activitatea de a izola fonic orice incapere. Practic, structura indicata de cei de la Emexon System este masa - resort - masa.

In acest sens sunt vizate 4 conditii:
- Cuplarea elastica.
- Absorbtia fonica.
- Amortizarea zgomotului.
- Cresterea masei.

Ce materiale fonoabsorbante recomanda specialistii de la Emexon System?

Secretul unei izolari eficiente consta in modul in care sunt dispuse materialele. In ceea ce priveste placile fonoabsorbante sunt recomandate placile din spuma poliuretanica cu celule deschise. In catalogul magazinului Emexon System gasesti mai multe tipuri de placi fonoabsorbante, dar recomandarile inclina spre Ultra HD Foam Greiner si AcustiFoam. De ce sunt recomandate aceste produse? Un avantaj consta in faptul ca densitatea este dispusa uniform pe toata suprafata.

Pentru a indeplini conditia cuplarii elastice este indicata utilizarea amortizoarelor si bridelor acustice SENOR. Acestea au rolul de a amortiza zgomotul structural. Mai multe detalii despre aceste produse si nu numai gasesc cei interesati pe Emexon.ro.

Membranele fonoizolante Tecsound

Acest produs este recomandat pentru amortizarea eficienta a zgomotului. Ceea ce este mai putin cunoscut este ca indeplineste un dublu rol. Membranele fonoizolante Tecsound cresc considerabil masa, pe langa faptul ca amortizeaza vibratiile intr-un mod eficient. Mai mult decat atat, acestea sunt insesizabile ca si grosime, dar se recomanda aplicarea in zonele cu panouri din gips carton sau OSB.

Sunt ideale acolo unde spatiul este limitat deoarece sunt subtiri. Caracterul vasoelastic al membranelor reduce substantial nivelul de zgomot. Totusi, specialistii Emexon recomanda utilizarea membranelor fonoizolante de la Tecsound in completarea PLACILOR FONOABSORBANTE DIN POLIURETAN.

Este recomandat ca pentru o izolare fonica eficienta sa alegi materiale cu structura celulara deschisa precum sunt cele Stratocell Whisper. Gama variata de produse din catalogul Emexon System se regaseste aici. Placile utilizate frecvent pentru izolarea termica nu sunt indicate daca se doreste atenuarea zgomotelor.

Recomandarile de la Emexon System se regasesc pe site-ul oficial alaturi de prezentarea detaliata a produselor. Cei interesati de o izolare fonica eficienta si de aspectele care au propulsat in top afacerea magazinului sunt invitati sa acceseze site-ul emexon.ro.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 20 Decembrie 2019, ora 16:55
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 3580 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor