PIATRAONLINE, pe lista scurta la categoria "Afacerea anului" in competitia European Business Awards 2019

Marti, 22 Octombrie 2019, ora 11:46
1973 citiri
PIATRAONLINE, pe lista scurta la categoria "Afacerea anului" in competitia European Business Awards 2019
Mariana Constantinescu-Brădescu, PIATRAONLINE

PIATRAONLINE, cel mai mare magazin din Romania de produse din piatra naturala, a fost desemnat "National Winner" la competitia European Business Awards, editia din 2019, una dintre cele mai mari competitii de business din intreaga lume.

Compania care detine brandul PIATRAONLINE a fost selectata din 2.753 de afaceri inscrise in competitie, intrate pe lista "Ones to Watch" - o lista pentru excelenta in business, publicata in luna iulie. Selectia a fost facuta de catre un juriu international format din oameni de afaceri, membri ai mediului academic sau politic.

Sustine Romania si voteaza PIATRAONLINE, in cadrul competitiei European Business Awards 2019

PIATRAONLINE a fost nominalizata la categoria "Afacerea anului cu o cifra de afaceri de pana la 25 milioane euro" si urmeaza sa reprezinte Romania in ultima etapa a competitiei. La aceeasi categorie mai sunt numite alte sapte companii locale din 39 inscrieri din tara.

Sesiunea de vot este deschisa pana pe data de 26 noiembrie 2019, ora 17, si se poate realiza accesand pagina European Business Awards. Aici este necesara includerea adresei de e-mail in campul destinat si confirmarea votului prin mesajul primit in inbox.

"Suntem foarte bucurosi pentru aceasta nominalizare. Includerea PIATRAONLINE pe lista scurta pentru Romania la competitia European Business Awards este inca o dovada ca munca va fi intotdeauna rasplatita. Atat eu, cat si echipa pe care o conduc, suntem implicati si ne dorim sa oferim ce este mai bun comunitatii din care facem parte, consumatorilor nostri, pietei si nu numai. Avem mereu grija sa oferim produse si servicii de inalta calitate. Ne dorim sa urcam pe scena si sa venim acasa cu acest trofeu", a declarat Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Ceremonia finala, unde vor fi anuntati castigatorii pentru fiecare categorie din acest an, va avea loc pe 3 si 4 decembrie, la Varsovia, in Polonia.

Selectia si participarea la European Business Awards este o recunoastere a inovatiei in business, etica si succes, si una dintre competitiile foarte importante pentru mediul de afaceri la nivel mondial. Anul acesta, European Business Awards se afla la a 12-a editie.

Despre PIATRAONLINE

Infiintat in 2007, PIATRAONLINE este primul si cel mai mare magazin online de piatra naturala din Romania. Compania importa piatra naturala din toate colturile lumii, avand furnizori in tari precum India, Brazilia, Spania sau Vietnam.

Pe langa magazinul online - www.piatraonline.ro - compania detine si un showroom integrat cu depozit si platforma logistica in Bucuresti, cu o suprafata de peste 1.800 mp, unde clientii pot gasi peste 1.500 de repere.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#European Business Awards 2019, #piatraonline premiu , #Afaceri de succes