Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Idei afaceri > Mici afaceri
A   A   A

Rembrandt Art Centre sustine tinerii pasionati de pictura cu produse diverse si calitative

Rembrandt Art Centre sustine tinerii pasionati de pictura cu produse diverse si calitative
Cursurile de pictura ale celor de la Rembrandt Art Centre au ajuns cunoscute de multa lume
Rembrandt Art Centre este un partener renumit al universitatilor de prestigiu in Romania.
Vorbim aici de Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, Universitatea de Arte si Design din Cluj, Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Universitatea de Arhitectura Cluj, fiind totdata si partenerul oficial al Liceului de Arte Nicolae Tonitza Bucuresti.


Pentru ca nu doar cei cu inclinatii fixe in acest domeniu merita atentie, Rembrandt Art Centre detine si un magazin online aflat la dispozitia oricui. Chiar si cei mai noi in sfera artei isi pot gasi acolo produsele potrivite pentru a pasi cu dreptul spre o cariera de succes.

Din dragoste pentru pictura - artistique.ro

Rembrandt Art Centre, cu magazinul online artistique.ro, pune la indemana tuturor celor interesati categorii complexe de materiale pentru pictura. Astfel, chiar si cei mai nepriceputi in ale artei pot descoperi prin intermediul acestui magazin online o noua pasiune.

Pentru cei din Bucuresti si Cluj Napoca, de mare interes sunt si magazinele fizice ale Rembrandt Art Centre, aflate in locatii cheie. Informatii despre acestea regasesc cei interesati in cadrul site-ului oficial.
Artistique.ro este o sursa de inspiratie infinita, un magazin online destinat atat amatorilor, cat si profesionistilor. Categoriile de produse sunt diverse si putem aminti aici de produse pentru pictura, grafica si desen, arta decorativa, hobby & craft, machetare, linogravura, dar si rechizite scolare. Acestora li se alatura si categoriile cu adevizi universali, speciali si benzi adezive, categoria "creativitate pentru copii", dar si cea cu sugestii diverse de cadouri.

O gama selecta de materiale pentru pictura isi asteapta clientii, potentialii viitori pictori. Toate produsele pot fi folosite atat individual, acasa, cat si in scoli sau ateliere de creatie. Se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, astfel ca pot lua locul cu usurinta unor activitati interesante: timp perfect petrecut in familie, metoda de relaxare si antistres, activitate recreativa impreuna cu cei dragi, iar lista poate continua in acest sens.

Proiectul Rembrandt Art Centre

Rembrandt Art Centre este, dupa cum ii spune si numele si un centru de pictura. Echipa din spatele scenei organizeaza constant cursuri, ateliere si workshopuri interesante pentru toti cei fascinati de aceasta arta transpusa prin culori. In cadrul aceluiasi site oficial, artistique.ro, se regasesc informatii cheie despre cursurile de pictura, atelierele de creatie si workshopurile dezvoltate de Rembrandt Art Centre.

Poate ca artistique.ro ar trebuie sa devina o sursa de inspiratie pentru toti parintii aflati in cautare de activitati perfecte pe timp de vara pentru copiii lor. Acestia pot deprinde, cu ajutorul produselor inalt calitative disponibile in mediul online, abilitati de creatie din sfera artei. Tot de ce au nevoie este putina creativitate si dorinta de a excela in acest domeniu - de restul se ocupa Rembrandt Art Centre prin intermediul produselor pe care le pune la dispozitie, dar si prin intermediul centrului de creatie.

Pentru si mai multe detalii ce privesc atat produsele de pictura disponibile, cat si informatii cheie despre Rembrandt Art Centre, cei interesati sunt invitati sa acceseze artistique.ro.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 10 Iulie 2020, ora 12:04
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 1542 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor