Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Idei afaceri > Afaceri la cheie
A   A   A

Servicii de curatenie profesionala la indemana tuturor

Servicii de curatenie profesionala la indemana tuturor
Serviciile profesionale ale unei firme de curatenie ies imediat in evidenta
Datorita dezvoltarii si avansului tehnologic, astazi majoritatea firmelor de curatenie folosesc echipamente de inalta calitate, care nu sunt accesibile omului de rand.
Desigur, alegerea echipamentului depinde foarte mult de tipul de curatare dorit.


De exemplu, la curatarea spatiilor industriale sau comericale este un lucru obisnuit, sa se utilizeze metode de curatare inovatoare.

Aici podelele nu sunt spalate manual, ci cu masini de curatare a pardoselilor, care se disting prin putere mare si productivitate.

Este pur si simplu imposibil sa enumeri toate metodele de curatare specifice unei firme de curatenie.

Acestea sunt selectate in functie de marimea si particularitatile spatiilor care urmeaza a fi curatate. Atunci cand sunt solicitate servicii de curatenie la domiciliu in Bucuresti, Ilfov sau in zonele adiacente, specialistii fac mai intai un diagnostic, evaluand cat de murdara este casa, selectand detergentii potriviti, utilajele si echipamentele optime.

In timpul curateniei generale, angajatii firmei de curatenie vor efectua curatarea uscata a mobilierului tapitat si a pardoselilor, pentru a nu deteriora materialele ce urmeaza a fi curatate.

Ce este curatenia profesionala?

Fie ca vorbim despre servicii de curatenie birouri sau curatenie rezidentiala, angajatii unei firme de curatenie folosesc doar echipamente profesionale si solutii chimice care au trecut procedurile necesare de testare si certificare in Uniunea Europeana.

Toate acestea fac posibila rezolvarea rapida si sigura a celor mai dificile situatii. Daca nu pot fi utilizate substante chimice, atunci se utilizeaza aparate cu abur, cu ajutorul carora se efectueaza igienizarea si dezinfectarea. Curatenia profesionala se realizeaza prin procedee rapide si eficiente.

Lucratorii sunt specialisti, care nu vor spala doar podelele si praful, ci vor oferi si o serie de servicii pe care nu le pot realiza oamenii prin mijloace obisnuite: de la curatarea uscata a canapelelor de la receptie, la spalarea fatadelor si vitrinelor, precum si extractia prafului din mochetele birourilor.

Astazi, serviciile firmelor de curatenie sunt utilizate nu numai de catre proprietarii de birouri si spatii comerciale. Acestea au devenit foarte populare si in randul persoanelor fizice, in special a proprietarilor de vile si apartamente de bloc.

In timp ce profesionistii iti curata casa sau biroul, poti face multe alte lucruri mai placute, decat curatenia generala sau mentenanta casei tale.


Curatenie la domiciliu

In primul rand, trebuie sa decizi pentru ce ai nevoie de serviciile unei firme de curatenie. O firma de curatenie precum Dust Busters, iti poate oferi o curatenie la domiciliu rapida o singura data, curatare dupa renovare sau constructie, curatenie generala sau de intretinere, curatenie dupa o petrecere, eco-curatare, curatarea unui obiect de mobila antica etc.

Exista o multime de recomandari pentru alegerea unui specialist, tinand cont de nevoile clientului. Practica arata ca este mai profitabil, mai sigur si mai rational, sa incredintezi curatenia unei firme de curatenie specializata si cu experienta dovedita in ani de activitate.

Chiar si daca apelati la serviciile unei firme de curatenie profesionala, una dintre cele mai dificile sarcini este curatarea covoarelor si a textilelor interioare. Acest lucru se datoreaza proprietatilor fizice ale materialelor.

Textilele sintetice si naturale, absorb cu usurinta murdaria. Orice lichid varsat pe mobila sau covor patrunde adanc in fibre. Pe materialul textil pot ramane pete persistente.

Eliminarea petelor nu este intotdeauna posibila, insa curatarea profesionala a suprafetelor textile este solutia ideala.

Toate tipurile de lucrari sunt efectuate de specialisti in servicii de curatenie la domiciliu sau curatenie birouri.

Adica, pentru a curata covorul, husele de scaune, perdelele, nu este necesar sa mergi la o curatatorie, deoarece poti solicita oricand servicii de curatenie la domiciliu sau curatenie birouri atat in Bucuresti cat si in Ifov.
Facebook ShareTweet
 Marti, 18 August 2020, ora 11:37
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 1508 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor