Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Idei afaceri > Stiri Idei afaceri
A   A   A

Si-au lasat joburile in publicitate pentru a calatori in jurul lumii - acum spala toalete

Si-au lasat joburile in publicitate pentru a calatori in jurul lumii - acum spala toalete
Foto: Instagram/howfarfromhome
Povesti de succes ale unor oameni care si-au lasat joburile pentru a calatori in jurul lumii au tot aparut prin presa. Ai spune ca dupa ce ai devenit somer, dar calator, e totul numai lapte si miere. Lucrurile nu stau intotdeauna asa.
Stevo Dirnberger si Chanel Cartell au renuntat pentru un an la locurile lor de munca pentru a face inconjurul lumii. Curand, insa, au inceput sa inteleaga la ce s-au inhamat, relateaza Business Insider.

O astfel de calatorie nu presupune doar vizite in locuri pitoresti, apusuri romantice sau vacanta non-stop. Pentru a putea merge mai departe, cei doi isi iau joburi temporare. Cel mai adesea sunt angajati sa spele toalete, sa curete geamuri sau sa taie lemne.

Au renuntat la serviciu inainte de 40 de ani si calatoresc in jurul lumii

Pana acum, cei doi au spalat 135 de toalete, au imprastiat 250 de kilograme de ingrasamant (balega de vaca), au facut 57 de paturi si cate si mai cate. Cei doi au intrat in programul Workaway, care presupune sa ...citeste mai departe despre "Si-au lasat joburile in publicitate pentru a calatori in jurul lumii - acum spala toalete" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 02 Septembrie 2015, ora 22:14

 Articol citit de 2159 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor