Speakeri de top la UX Bucharest 2017 - Conferinta Internationala de User Experience Design, 2nd Edition

Luni, 18 Septembrie 2017, ora 17:26
2125 citiri
Speakeri de top la UX Bucharest 2017 - Conferinta Internationala de User Experience Design, 2nd Edition

Cea de-a doua editie UX Bucharest, prima conferinta de acest gen din Europa de Est, va avea loc la inceputul lunii octombrie al acestui an. Specialisti in UX Design, Customer Experience, Product Management si nu numai, sunt asteptati la Hotel Sheraton in perioada 3-6 Octombrie, pentru ceva mai mult decat o conferinta - pentru o experienta inedita!

Pe 3, 4 si 5 octombrie va propunem trei zile de workshop-uri super interesante, iar pe 6

octombrie va invitam la o zi intreaga de prezentari sustinute de specialisti de top din zona de User si Customer Experience Design.

Participantii vor avea ocazia sa interactioneze cu nume sonore din comunitatea internationala de UX, atat facilitatorii workshop-urilor, cat si speakerii avand o experienta vasta in studiouri de design si in consultanta, in corporatii sau zone academice. Printre acestia se afla nume marcante din industrie: Jared Spool - co-fondator al Center Centre si fondator al User Interface Engineering, Phil Clevenger - Senior Director in departamentul de Experience Design in Adobe US, Jonah Becker - VP of Design la Fitbit, anterior VP in Industrial Design la HTC, Andy Budd - CEO la Clearleft si lista nu se incheie aici.

Pentru zilele de workshop-uri biletele sunt deja epuizate, iar pentru conferinta de pe 6 octombrie mai sunt disponibile mai putin de 50 locuri din cele 350: http://2017.uxbucharest.com/#tickets.

Initiativa si organizarea acestui eveniment apartin Asociatiei Romane de User Experience Design, organizatie non-guvernamentala care isi propune sa promoveze si sa sustina dezvoltarea practicii de User Experience Design din Romania: http://uxdesign.ro/.

Asociatia Romana de User Experience Design este in parteneriat educational cu Interaction Design Foundation, organizatie de renume din Danemarca, care sustine ridicarea nivelului de educatie si profesionalism in User Experience Design, la nivel global. Prin acest parteneriat, membrii Asociatiei Romane de User Experience Design au acces la cursurile online oferite de Interaction Design Foundation, beneficiind de un discount special: http://uxdesign.ro/membri.html.

De asemenea, pe langa celelalte evenimente specifice comunitatilor, precum workshop-uri, meetups si conferinte, Asociatia Romana de User Experience Design isi doreste sa puna bazele unui mediu de invatare formal pentru acest domeniu atat de important pentru dezvoltarea de produse si servicii de calitate.

In lumea actuala, omni technologizata, mereu in miscare si comunicare, bazata preponderent pe informatie, rolul UX Design-ului devine unul vital, diferentiatorul care poate transforma un produs oarecare intr-unul profitabil din punctul de vedere al companiilor, sau intr-un produs pe care utilizatorii sa il iubeasca din punctul de vedere al exprientei traite de acestia.

Si in acest context, in care design-ul nu se mai aplica doar pe partea de web sau grafica, ci si in experiente complexe, este firesc faptul ca specialistii in UX sunt din ce in ce mai cautati.

Iata de ce si domeniul UX trebuie sa se adapteze si sa raspunda cerintelor unei varietati de device-uri si metode de input care sunt folosite in circumstante din ce in ce mai diferite, in timp ce inclusiv dorintele, nevoile si asteptarile userilor se schimba fundamental.

Toate acestea reprezinta si motivele pentru care motto-ul conferintei UX Bucharest 2017 este "Experiences never end!".

Parteneri principali: Adobe, ING.

Sponsori: Delgaz Grid, E.ON, Fitbit.

Suporteri: ANIS, Grapefruit, IBM, Lagom, Startarium, Tech Hub, TEDx Eroilor, The Institute.

Partener educational: Interaction Design Foundation.

Parteneri media: IQads, Bursa, Smark, Ctrl-d, Stiinta si tehnica, Cariereonline, Times New Roman, Thetrends, Widemagazine, Gazeta de stiri, Canal33, Business review, Cristianiosub.com, PRwave, Ziare.com, Business24.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#UX Bucharest 2017 , #Afaceri online