Un nou webinar marca Doingbusiness.ro din seria Business Evolution

Miercuri, 06 Mai 2020, ora 12:56
1379 citiri
Un nou webinar marca Doingbusiness.ro din seria Business Evolution

Criza globala actuala a provocat perturbari economice fara precedent si va schimba fundamental ecosistemul de business.

Liderii companiilor aflati sub presiunea schimbarilor, realizeaza din ce in ce mai mult ca reactiile rapide si fundamentate fac diferenta intre succes si esec si se gandesc deja la strategii de adaptare a afacerilor lor.

Schimbarile in relatiile cu clientii, furnizorii sau bancile, telemunca, accelerearea tehnologizarii genereaza nevoia acuta de actiune, iar adaptarea genereaza totodata noi presiuni de transformare a modului de lucru, structurii organizatiilor si dezvoltarea de noi capabilitati cu ajutorul tehnologiei.

Doingbusiness.ro in parteneriat cu Accenture, Orange Romania, Bursa de Valori Bucuresti si Kompass Romania organizeaza joi 7 mai 2020 webinar-ul "BUSINESS EVOLUTION - RETHINK STRATEGY - Insights from business leaders" intr-un demers comun de a ajuta companiile din Romania si liderii acestora sa isi redefineasca strategiile si planurile intr-o perioada de provocari financiare si economice fara precedent.

In acest sens, in cadrul seminarului vor fi dezbatute mai multe teme legate de modul in care companiile din Romania ar trebui sa actioneze in perioada imediat urmatoare. Vor discuta despre Strategii si Planuri de Continuitate a Afacerilor luand in considerare principalele actiuni care ar trebui aplicate in companii.

● Care sunt solutiile pe care managerii le au la indemana pentru a trece cu bine peste aceasta perioada de incertitudine?

● La ce sa ne asteptam? Ce elemente sunt fundamentale pentru a regandi strategia afacerii in noul context?

● Care sunt masurile pe care liderii companiilor le pot implementa pentru a mentine controlul asupra evolutiei afacerii?

● Care sunt noile tehnologii care s-au dovedit indispensabile pentru continuitate?

Cum identificam oportunitatile sub avalansa de probleme?

"Cum spuneam in martie cand am inceput seria de evenimente online, dezvoltarea unui plan de continuitate a afacerii sau de "disaster recovery" este esential si specific fiecarei companii in parte.

Nu exista retete universale, dar si in cadrul acestui webinar vom discuta cu lideri experimentati despre solutii concrete cu privire la modul in care companiile pot si trebuie sa raspunda unor situatii dificile precum schimbarea seminificativa a comportamentului de consum atat pentru segmentul B2B cat si B2C, scaderea cererii atat pe pietele internationale cat si in Romania, schimbarea modelelor de munca si de evaluare, cresterea ratei somajului la valori nemaiintalnite in cele mai puternice economii, blocarea temporara a investitiilor companiilor cu impact direct asupra comenzilor, stresul si presiunea la nivel din ce in ce mai crescut, impredictibilitatea etc.

Am observat insa cu totii in aceste doua luni o accelerare fantastica a digitalizarii. Cum continuam acest lucru si cum folosim automatizarea si reasezarea disruptiva a modelelor de business, dar mai ales a solutiilor pe care tehnologia le poate oferi companiilor pentru a putea continua activitatea, sunt cateva din subiectele pe care le vom aborda impreuna cu invitatii nostri" declara dl. Dumitru Ion, CEO DoingBusiness.ro.

Subiectele prezentate in acest webinar vor fi sustinute de lideri si consultati cu experienta, iar la intrebarile celor care vor fi online, vor raspunde:

Radu Hanga, Presedinte al Consiliului de Administratie, Bursa de Valori Bucuresti

Florin Popa, Business to Business Director, Orange Romania

Istvan Kocsolade, Applied Intelligence Lead, Accenture Romania

Marius Persinaru, Antreprenor & Consultant strategic si organizational, ex CEO Xerox Romania si Schneider Electric, care va fi si moderator al webinarului.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este o companie specializata in furnizarea de solutii pentru comunicare si dezvoltarea afacerilor care incorporeaza un portofoliu de publicatii premium, portal de afaceri, evenimente de business online si offline, solutii si instrumente digitale dezvoltate pentru a asigura succesul companiilor din Romania intr-un mediu aflat in schimbare accelerata, transformari organizationale, influentat de technologii disruptive.

Deoarece oamenii sunt foarte importanti, Doingbusiness.ro pune la dispozitia managerilor de HR proiecte creative de Wellbeing, Teambuilding & Training.

Web: https://businessevolution.ro/; www.doingbusiness.ro;; www.ceoconference.ro

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#webminar gratuit antreprenori, #strategii marketing , #Afaceri in Romania