Zitec: Solutii de e-commerce pentru proiecte ambitioase

Joi, 27 Iulie 2017, ora 15:14
1817 citiri
Zitec: Solutii de e-commerce pentru proiecte ambitioase

Intr-o mediu tehnic din ce in ce mai competitiv si o piata online in care consumatorii cauta mii de produse zilnic, se formeaza noi directive pentru succesul comertului electronic.

Fie ca esti antreprenor la inceput de drum sau detii un magazin online ajuns intr-un punct in care modificarile tehnice sunt necesare, nu ai alta cale in afara de cea a folosirii unor solutii performante, implementate corect, conform tipologiei consumatorului ideal.

Ce parteneri alegi pentru dezvoltarea unei platforme e-commerce?

Solutiile pentru dezvoltarea unui magazin online trebuie sa fie personalizate in functie de obiectivul de business, nivelul de vanzari, tipul produselor, strategia de comunicare.

In cadrul acestui proces trebuie sa intervina specialisti in programare si dezvoltare web pentru construirea unui magazin online scalabil, optimizat.

Colaborarea cu o companie care pune la dispozitie un portofoliu complet de servicii aduce o multime de avantaje care se transforma in rezultate masurabile.

De la cerinta la implementare

Se incepe cu o evaluare initiala in care aflam dimensiunea proiectului si obiectivele de business care trebuie atinse, pozitionarea business-ului in piata si, in urma analizei, formulam un plan concret de actiuni.

Urmeaza evaluarea optiunilor impreuna cu echipa de specialisti pentru a alege tehnologia potrivita, a stabili scalabilitatea proiectului, timpii de dezvoltare impreuna cu integrarile necesare. De exemplu, daca iti doresti un magazin online cu functionalitati complexe venim cu o platforma potrivita nevoilor actuale precum Magento, cu mentiunea ca se va lua in considerare nevoia de dezvoltare continua.

Odata ce planificarea a fost finalizata, se trece la faza de implementare. Proiectele se afla in grija specialistilor in dezvoltare web.

Functionalitatile implementate sunt pre-testate si testate de catre echipa dedicata de Quality Assurance.

Continuam cu auditarea rezultatelor obtinute si a performantei, pentru a afla ce etape de dezvoltare urmeaza.

Proiectul este lansat si monitorizat cu atentie. Consultantii sunt prezenti constant pentru a oferi suportul necesar si a asigura eventualele interventii post-lansare.

Infrastructura tehnica operationala este un "must have"

Mediul online este in continua crestere si primeste din ce in ce mai multe amenintari cibernetice.

Fiecare proiect, inclusiv cele de e-commerce, trebuie sa asigure un mediu stabil, sigur si performant in care orice consumator sa isi aleaga produsele potrivite.

Printre solutiile cu rezultate excelente se numara tehnologia cloud. Unul dintre furnizorii principali este Microsoft, prin platforma Azure. Infrastructura operationala oferita inseamna mai putin timp petrecut in momente cheie ale dezvoltarii magazinului online: instalare si monitorizare servere, optimizare diverse componente hardware, continut imbunatatit permanent.

Azure raspunde la orice nevoie de functionalitate si scalabilitate a platformelor de e-commerce, aspecte pe care le integram intotdeauna in dezvoltarea unui proiect de comert online.

Credem ca business-urile trebuie sa fie alaturi de consumatorii care au nevoie sa fie ascultati. Iar consumatorii vor produse si servicii despre care pot sa povesteasca mai departe. Legatura dintre cele doua entitati este deseori mediul online in care finalizarea unei comenzi aduce un sentiment de incredere si bucurie pentru noua achizitie. Construieste-ti business-ul astfel incat e-commerce sa insemne "E spectaculos!"

Zitec ofera servicii de e-commerce complete pentru proiecte spectaculoase. O echipa de 130+ de specialisti in dezvoltare de software, auditare, consultanta, Quality Assurance, servicii de cloud, design UX, online marketing iti pot fi alaturi.

Despre Zitec

Cu o cifra de afaceri de 4 milioane euro in 2016 si circa 40% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate pentru parteneri din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Elvetia, Italia sau Olanda, succesul Zitec este confirmat si prin referintele primite din partea unor clienti de top din Romania, precum PayU, Flanco, Amadeus, Paravion, Depanero, Vector Watch sau Network One Distribution.

Zitec este una dintre putinele firme romanesti certificate Microsoft ISV Gold si Microsoft Cloud Gold. Compania are, totodata, cel mai mare numar de specialisti certificati Zend (The PHP Company) din Romania.

Zitec a fost inclusa in "TOP 20 angajatori din IT" de catre Revista Biz si a fost premiata la Gala ANIS in 2016 cu premiul "Software Outsourcing Project of the Year" pentru solutia "Depanero Back-Office". In 2017, serviciile livrate clientului Flanco i-au adus acestuia premiul "Clientul anului"."

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#solutii ecommerce Zitec , #Afaceri online