ZoidCoin, un nou ICO romanesc in prag de lansare

Joi, 22 Februarie 2018, ora 17:39
3874 citiri
ZoidCoin, un nou ICO romanesc in prag de lansare

Cresterea rapida a interesului finantatorilor europeni pentru ICO-uri nu este trecuta cu vederea nici de catre antreprenorii romani, care au inceput sa-si puna serios problema adoptarii tehnologiei Blockchain.

Si cum avantajele tehnologiei revolutionare sunt atat de tentante si palpabile, in viitorul apropiat vom asista la lansarea ZoidCoin, o noua criptovaluta ce are la baza un proiect de online advertising de succes.

ICO-urile au inlocuit deja cu succes clasicele IPO-uri: nu mai putin de 5.6 miliarde de dolari s-au strans in 2017 pentru finantarea criptomonedelor in curs de lansare.

Si daca acest lucru nu era suficient, anul 2018 a inceput in forta, cu peste 450 milioane de dolari virate de investitori catre ICO-uri in prima luna a noului an. De altfel, specialistii preconizeaza ca in acest an vom asista la depasirea tuturor recordurilor din industrie.

Se discuta deja despre lansarea ICO-ului organizat de catre reteaua de comunicare Telegram, care isi propune sa stranga o suma nemaiintalnita pana acum, si anume 2 miliarde de dolari, dupa ce in etapa de Pre Sale - deschisa numai partenerilor strategici - s-au strans deja 850 de milioane de dolari.

Avantajele tehnologiei Blockchain pentru afaceri

Din moment ce bancile centrale ale Angliei, Chinei, Rusiei, Australiei, Canadei, Olandei, precum si Banca Centrala a Europei si-au anuntat intentia de a adopta aceasta tehnologie, este evident ca potentialul propus de Blockchain poate avea proportii revolutionare la nivel global.

Vasile Burcin, fondator si CEO al proiectului Mobzoid si al ICO-ului ZoidCoin, ne-a facut sa intelegem mai bine secretele din spatele acestei tehnologii concepute in urma cu 10 ani:

"Tehnologia Blockchain iti permite sa transmiti valori (digitale) din punctul A in punctul B, intr-o maniera complet securizata si fara nevoia unor terti. De altfel, securitatea acestui sistem revolutionar a fost implementata nativ, lucru care explica increderea totala a cunoscatorilor in ceea ce priveste siguranta infailibila a protocoalelor Blockchain.

Totodata, eliminarea tertilor din ecuatie reprezinta o solutie pe care umanitatea a cautat-o dintotdeauna. In Blockchain, transferurile se realizeaza in regim "Peer-to-peer" (P2P), bazandu-se pe o tehnologie descentralizata, care functioneaza fara necesitatea existentei unui intermediar sau a unei entitati care sa aiba vreun control asupra tranzactiilor realizate." a declarat Vasile Burcin pentru financiarul.ro.

Mobzoid va folosi in curand criptomoneda ZoidCoin

Scalarea proiectului Mobzoid - ce are la baza aplicatia inedita care te rasplateste pentru ca iti folosesti telefonul mobil - urmeaza sa-si atinga potentialul cu ajutorul implementarii tehnologiei Blockchain.

Marele avantaj pe care il are ICO-ul condus de Burcin in comparatie cu celelalte de pe piata globala consta in existenta unui produs finit, functional si de succes, lansat inca din anul 2014: In prezent, aplicatia Mobzoid a fost instalata pana de catre peste 40.000 de utilizatori!

Principul de functionare este unul extrem de interesant prin unicitatea sa: Utilizatorii primesc, in mod regulat, monede virtuale pentru ca li se afiseaza reclame inainte si dupa primirea unui apel, reclame care sunt servite intr-o maniera targetata si relevanta, in functie de preferintele setate in profilul creat dupa instalarea aplicatiei. Da, este vorba despre o premiera in industrie: utilizatorii sunt platiti pentru a vedea reclame din sfera de interes aleasa!

De cealalta parte, advertiserii isi pot promova serviciile si produsele pe platforma interna Mobzoid, unde pot trimite diverse notificari cu reduceri, lansari, oferte speciale si asa mai departe.

Utilizatorii aplicatiei pot folosi monedele incasate in multe feluri, ca de exemplu pentru a-si achita consumatia in restaurantele partenere, pentru a-si crea un abonament la o sala de fitness sau pentru a achizitiona diverse produse.

Practic, prin implementarea criptomonedei ZoidCoin si odata cu lansarea acestia pe o platforma de Exchange, utilizatorii Mobzoid vor avea posibilitatea sa transforme moneda din spatiul microeconomic intern in RON, EUR, USD, GBP sau in alte criptovalute precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin si asa mai departe.

Specialistii se asteapta ca ICO-ul ZoidCoin sa intre in faza de Crowdsale cel tarziu in luna aprilie a acestui an.

Mai multe detalii despre lansare puteti primi accesand canalul de Telegram dedicat: https://t.me/zoidcoin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
AGA companiei de stat Nuclearelectrica (SNN) nu a luat decizia de continuare a proiectului de construire, pe amplasamentul fostei termocentrale pe cărbune de la Doicești, a unei centrale nucleare...
O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
Americanca Janna, stabilită de mai bine de cinci ani în România, a captat atenția pe TikTok prin demontarea stereotipurilor comune despre țara noastră. Clipul ei este viral acum cu peste...
#ZoidCoin ICO romanesc, #Mobzoid aplicatie criptovaluta , #Investitii profitabile