Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
IMM > Stiri IMM
A   A   A

Cum se va imbunatati mediul de afaceri din Romania

Cum se va imbunatati mediul de afaceri din Romania
foto: cnimmr.ro
La sfarsitul lunii iunie s-a lansat versiunea in limba romana a "Cartii Albe a IMM-urilor din Romania 2015", editia a XIII-a.
La evenimentul de lansare al cartii, Ministrul Andrei Dominic Gerea a precizat ca cel mai important mesaj pe care il poate oferi este acela ca crea un mediu favorabil dezvoltarii afacerilor.

In plus, acesta a asigurat CNIPMMR (Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania n.r.) de tot sprijinul si implicarea de care dispune in implementarea ideilor care vin din mediul de afaceri, dorind sa continue acest dialog permanent, ce reprezinta o adevarata sursa de imbunatatire a mediului de afaceri din Romania.

Alexandra Patricia Braica, Secretar de stat in cadrul Ministrului Muncii Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, a subliniat de asemenea importanta dialogului intr-o societate in care profitul reprezinta principalul obiectiv.

Cu acest prilej Prof.univ.dr. Ovidiu Nicolescu, Presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, a prezentat o analiza aprofundata a situatiei IMM-urilor din Romania, structurata pe 12 capitole, un set de recomandari pentru dezvoltarea sectorului de IMM-uri din Romania.
Facebook ShareTweet
 Joi, 02 Iulie 2015, ora 13:16

 Articol citit de 18865 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor