Economia Azi. Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri

Vineri, 18 Octombrie 2013, ora 09:57
3015 citiri
Economia Azi. Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri

Seria de noua evenimente "Economia Azi. Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri" dezvoltata si organizata de Doingbusiness.ro isi propune sa ajunga la segmentul IMM din Romania, mergand in Bucuresti si 8 dintre cele mai mari orase din tara.

Evenimentul este organizat pe un format de tip dezbatere, punandu-se foarte mult accentul pe interactivitatea dintre vorbitori si participanti, moderatorul discutiilor fiind jurnalistul economic Dan Suciu, cu o experienta de peste 18 ani in mass media si institutii guvernamentale.

Targetul fiecarui eveniment il reprezinta comunitatile de afaceri locale dinamice, companii cu cifra de afaceri peste 1 milion EUR.

Participarea este gratuita iar audienta este formata din reprezenanti la nivel de top si middle management ai companiilor de mai sus: directori generali, CEOs, director executivi, administratori, precum si directori operationali, directori financiar-contabili, directori de logistica, juristi, analisti, directori de vanzari, marketing si de HR.

Cele doua sesiuni ale evenimentului de tip dezbatere vor analiza teme actuale pentru mediul de afaceri local si vor fi abordate in doua paneluri de discutie. In prima sesiune sunt dezbatute alternative de finantare a afacerii, in timp ce in a doua sesiune se ofera consultata in materie de consultanta fiscala, financiara si de logistica pentru IMM-uri.

Dezbatarile vor aborda teme precum alternativele de finantare a afacerii prin intermediul produselor bancare, modificarile Codului Fiscal, solutiile integrate pentru protectia afacerii sau bursa ca alternativa de finantare pentru segmentul IMM (listarea pe piata secundara).

Mai multe detalii despre evenimente si actualizari ale agendei pentru fiecare oras se pot gasi pe site-ul oficial: http://evenimente.doingbusiness.ro/economia-azi

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#oportunitati IMM, #evenimente Economia Azi, #dezbateri IMM , #Stiri IMM