Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Imobiliare > Stiri Imobiliare
A   A   A

Cum sa scutesti mii de euro cand cumperi o locuinta

Cum sa scutesti mii de euro cand cumperi o locuinta
Foto: Pixabay.com
Multe dintre apartamentele construite acum se vand si cu loc de parcare, iar acest lucru este extrem de bine venit, mai ales la ce penurie este in acest moment pe produsul respectiv.
Asa ca, daca vrei sa iti mai ramana si ceva bani pentru mobilat sau echipat apartamentul ar fi bine sa recurgi la urmatoarea solutie.

Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, cum sa mai economisesti bani cand cumperi un apartament.

Cere dezvoltatorului ca atunci cand faceti contractul de rezervare si antecontractul sa va puna si locul de parcare in contract pentru a te ajuta atunci cand iei creditul. In felul acesta, daca nu depaseste cei 450.000 de lei, te vei putea bucura de includerea in rata a locului de parcare.

Pe 30 de ani, suma de 3.500 sau 4.500 de euro cat costa un loc de parcare acum, nu se va simti prea mult, dar pe termen scurt, te va ajuta sa ramai in buzunar cu aceasta suma pentru a-ti putea imbunatatii noul apartament, mai ales daca ai o suma limitata de bani.

Mai mult se va simti la buzunar si mai mult, in conditiile in care si taxele notariale pentru achizitia unui apartament ajung undeva aproape de 6.000-8.000 de lei.
CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai.

CITESTE SI:

Tranzactionarea de criptomonede: la ce trebuie sa fiti atenti

Cele mai bune dobanzi la depozite in februarie

De ce au scazut dobanzile la depozite?

De ce sa nu te grabesti acum sa iei un credit ...citeste mai departe despre "Cum sa scutesti mii de euro cand cumperi o locuinta" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 24 Februarie 2021, ora 08:30

 Articol citit de 1292 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor