Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Imobiliare > Stiri Imobiliare
A   A   A

De ce nu trebuie sa te grabesti daca vrei sa cumperi o casa anul acesta?

De ce nu trebuie sa te grabesti daca vrei sa cumperi o casa anul acesta?
Foto: Pixabay.com
In cazul in care esti hotarat sa iti cumperi o casa, anul acesta, sfatul meu este sa nu sari cu capul inainte de pe acum pentru ca poti gasi ceva oferte mai bune daca ai nitica rabdare.
Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, cand e bine sa iti achizitionezi o locuinta.

In primul rand, "Noua casa" are mai putini bani decat anul trecut, deci creditarea pe partea aceasta nu va mai fi asa de generoasa. In al doilea rand, peste tot se anunta ca se scumpesc casele, dar fiind an de criza (de abia acesta, nu cel de anul trecut), preturile vor scadea pentru ca nu va mai fi asa mare cerere.

Daca nu este cerere, preturile vor incepe sa mearga in jos pentru ca dezvoltatorii vor sa vanda apartamentele. De asemenea, si bancile vor mai scadea dobanzile pentru ca semnalul a fost deja dat de BNR.

Legat din nou de anul de criza, asteapta sa vezi si ce se intampla cu compania pentru care lucrezi, sa nu risti sa iei creditul si apoi sa te vezi in imposibilitatea de a achita ratele.

Mai mult, in prezent sunt multe proiecte imobiliare in dezvoltare, asteapta ca acestea sa fie terminate pana sa iei creditul si de abia apoi incepe sa cauti. Rabdarea de care dai dovada iti va fi rasplatita proportional.
CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai.


CITESTE SI:

Cardurile de criptomonede, valuta virtuala buna in toata lumea

Ce bunuri nu pot fi executate silit

Creditul de pandemie - banca nici nu trebuie sa te vada la fata

Cum trimiti bani rudelor si prietenilor de la ATM ...citeste mai departe despre "De ce nu trebuie sa te grabesti daca vrei sa cumperi o casa anul acesta?" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 29 Martie 2021, ora 10:15

 Articol citit de 2313 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor