Casa in care a copilarit George Harrison, vanduta cu 250.000 de dolari

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 09:36
1173 citiri
Casa in care a copilarit George Harrison, vanduta cu 250.000 de dolari
ultimateclassicrock.com

Casa din Liverpool in care a copilarit George Harrison, unul dintre cei patru membri ai trupei britanice The Beatles, a fost vanduta la licitatie cu 250.000 de dolari.

Licitatia a fost organizata de casa Countrywide Property Auctions pe 20 octombrie, in renumitul Cavern Club din Liverpool. Potrivit cotidianului Liverpool Echo, casa a fost achizitionata de un fan al trupei The Beatles, care a incercat, fara sa reuseasca, sa cumpere anul trecut casa in care a copilarit John Lennon, informeaza hollywoodreporter.com, citat de Mediafax.

Casa, care are trei dormitoare si o terasa, se afla in cartierul Upton Green din orasul britanic Liverpool. George Harrison a locuit in aceasta casa pana la sfarsitul anilor 1950. Potrivit presei britanice, George Harrison, John Lennon si Paul McCartney au sustinut numeroase repetitii in aceasta casa inainte de a-l convinge pe Ringo Starr sa li se alature si sa infiinteze trupa The Beatles.

Anul trecut, una dintre casele in care a locuit John Lennon in copilarie s-a vandut la licitatie cu 770.000 de dolari.

Casele din Liverpool in care au copilarit John Lennon si Paul McCartney au fost deja achizitionate de National Trust, care le-a inclus pe lista patrimoniului britanic.

George Harrison a murit in 2001, la Los Angeles, la varsta de 58 de ani, din cauza unui cancer pulmonar.

George Harrison, Paul McCartney, John Lennon si Ringo Starr au format trupa The Beatles, in anii 1960, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.

#casa George Harrison, #licitatie casa George Harrison , #Stiri Imobiliare