Cea mai rea casa dintr-un cartier bun sau cea mai buna casa dintr-un cartier rau?

Marti, 11 Mai 2021, ora 08:30
1487 citiri
Cea mai rea casa dintr-un cartier bun sau cea mai buna casa dintr-un cartier rau?
Foto: Pixabay.com

Perceptia cumparatorului novice in imobiliare este ca ar trebui sa cumpere cea mai buna casa dintr-un cartier slab cotat, decat sa cumpere cea mai rea casa dintr-un cartier mai bine cotat. Specialistii in real-estate avertizeaza ca aceasta este cea mai evidenta capcana in care cad cumparatorii.

Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, de ce e bine sa te orientezi corect intr-o investitie imobiliara.

Din punct de vedere investitional, in cazul in care alegi sa cumperi cea mai rea locuinta dintr-un cartier bun, pentru tine, ca viitor proprietar, inseamna ca ai sanse foarte mari ca valoarea proprietatii sa creasca odata cu cea a cartierului.

Mai mult, daca o cumperi pe cea mai ieftina dintr-un cartier bun, inseamna ca ai mai multi bani de investit in respectiva locuinta si de imbunatatit, lucru care, din nou, va duce la cresterea valorii locuintei.

Pe de alta parte, daca ai cumparat cea mai buna casa dintr-un cartier mai rau famat, specialistii spun ca ai sanse foarte slabe ca valoarea unei astfel de case sa mai creasca.

Cel mai simplu exemplu este in Bucuresti. Ai vrea sa detii o vila in Ferentari cu 120.000 de euro sau un apartament de 3 camere in Aviatorilor, la acelasi pret? Care crezi ca are mai multe sanse sa creasca in valoare?

CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai.

Bancile au inceput sa dea credite rapide. Iar oferta e chiar buna

Cat timp iti ia sa strangi banii de casa daca nu vrei credit

Cum iti imparti pe rate automate toate cheltuielile de pe cardul de credit ...citeste mai departe despre "Cea mai rea casa dintr-un cartier bun sau cea mai buna casa dintr-un cartier rau?" pe Ziare.com

#cea mai buna casa din cartier, #cea mai rea casa din cartier , #Stiri Imobiliare