Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Imobiliare > Stiri Imobiliare
A   A   A

Cum arată cel mai scump penthouse scos la vânzare în Cluj. Costă de 4 ori mai mult decât unul în Austria sau Italia

Cum arată cel mai scump penthouse scos la vânzare în Cluj. Costă de 4 ori mai mult decât unul în Austria sau Italia
Apartamentul scos la vânzare în Cluj cu peste 2 milioane de euro
O agenție imobiliară din Cluj a scos la vânzare un penthouse pentru două milioane de euro, plus TVA. Apartamentul de lux se află la etajul 13 al unui imobil situat în centrul Clujului.
„Companie, vinde apartament unicat, tip penthouse, de lux, situat la nivelul 13, în centrul municipiului Cluj-Napoca, cu suprafaţă utilă aprox. 400 mp, ultrafinisat (parchet din lemn de tek, gresie faianţă Italia, granit etc.), vedere panoramică deosebită, 3 livinguri, 10 dormitoare, 6 băi, 2 bucătării, şi având posibilităţi multiple de compartimentare. Pret 2 milioane de euro + TVA”, se menționează în anunţul de pe site-ul imobiliare.ro.

Prețul este de 5.000 de euro pe metrul pătrat, în condițiile în care în Cluj, cel mai scump oraș din România, prețul mediu este de 2.000 de euro/mp.De 4 ori mai scump ca în Austria

Însă apartamentul nu este scump doar raportat la piața imobiliară din România.În Austria, la Telfs, un apartament penthouse cu două etaje, cu mai multe terase pe acoperiș, balcoane și grădină de iarnă se vinde pentru un sfert din suma pretinsă pentru locuința din Cluj. Suma cerută este 569.000 de euro. Anunțul este postat pe site-ul Master Homes, unde se găsesc proprietăți de lux în Europa.„Această rară bijuterie imobiliară este perfect situată chiar în centrul orașului Telfs, dar totuși foarte liniștită. Aici se vinde o unitate rezidențială completă cu două etaje, cu mai multe terase pe acoperiș, balcoane și grădină de iarnă. Această proprietate este situată într-un bloc de apartamente într-o locație centrală și are aproximativ 230 m² de spațiu util, pe 2 etaje. Apartamentul principal cu aproximativ 142 m² este la etajul 3 și impresionează printr-o amenajare spațioasă a camerei, cu o minunată grădină de iarnă la vest, precum și alte 2 terase pe acoperiș la nord și est”, se scrie în anunț.

Zgârie nori în Italia cu un sfert de preț

În Italia, într-un zgârie nori din Lignano, cunoscut ca „Little Manhattan”, un penthouse costă chiar de cinci ori mai puțin decât cel din Cluj.
Anunțul este postat tot pe site-ul Master Homes, iar din start se precizează că apartamentul de lux a fost reabilitat complet în anul 2010. „Vă puteţi bucura din pat de priveliştea asupra mării şi a skyline-ului oraşului Lignano, denumit şi Little Manhattan. În faţa dormitorului se află o loggia de cca. 12 mp.


...citeste mai departe despre "Cum arată cel mai scump penthouse scos la vânzare în Cluj. Costă de 4 ori mai mult decât unul în Austria sau Italia" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Joi, 16 Septembrie 2021, ora 21:30

 Articol citit de 450 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor