FOTO Cele mai spectaculoase proprietati imobiliare scoase la vanzare in 2013

Marti, 24 Decembrie 2013, ora 15:09
3569 citiri
FOTO Cele mai spectaculoase proprietati imobiliare scoase la vanzare in 2013

Pe piata imobiliara de lux au fost facute de-a lungul anului o serie de tranzactii cu locuinte "vedeta". In clasament se regasesc unele dintre cele mai scumpe apartamente din New York, dar si ferme de lux situate in apropiere de Las Vegas.

Odata cu sfarsitul anului, cei de la BusinessInsider au facut un top al celor mai spectaculoase locuinte de pe lista tranzactiilor imobiliare.

Locul 5 "Casa de Shenandoah"

"Casa de Shenandoah", locuinta de langa Las Vegas a lui Wayne Newton pentru mai mult de 45 de ani, era pe lisat de vanzari cu un pret de 78 de milioane de dolari, insa acesta a fost redus la 48 de milioane.

Ferma are propriul aeroport, o gradina zoologica si opt case separate.

Locul 4 - Holmby Hills

Actorul Jeremy Renner a pus pe lista de vanzari o vila de 3.000 de metri patrati, Holmby Hills in Los Angeles. Aceasta a fost vanduta in iulie, la sase luni dupa ce a fost scoasa la vanzare, si are in dotare un cinematorgraf si mai multe piscine.

Locul 3 - Upper East Side duplex

Finantistul Steve Cohen a scos la vanzare un duplex de peste 900 de metri patrati, Upper East Side, in aprilie, pentru 115 milioane de dolari.

Acesta are sase dormitoare si a fost conceput de arhitectul Charles Gwathmey

Locul 2 - O proprietate de peste 20 de hectare

O proprietate de peste 20 de hectare din Greenwich, Conneticut, construita prin 1890, a fost scoasa la vanzare pentru 190 de milioane de dolari, aceasta fiind cea mai scumpa proprietate de pe lista.

Totusi, pretul de vanzare a coborat la 140 de milioane de dolari. Spatiul de locuit se ridica la aproape 1.400 de metri patrati, iar propritatea include o piscina si teren de tenis.

Locul 1 - Conacul din Upper East Side, New York

Cea mai spectaculoasa locuinta aflata pe lista proprietatilor imobiliare din 2013 este un conac din Upper East Side, New York, de aproape 1900 de metri patrati, cu sase etaje, piscina cu spa si un lift decorat cu onix. Pretul de pe lista este de 114 milioane de dolari

#tranzactii locuinte, #top imobiliare , #Apartamente