Telekom scoate la vanzare 24 de proprietati imobiliare

Joi, 30 Aprilie 2015, ora 14:17
1530 citiri
Telekom scoate la vanzare 24 de proprietati imobiliare
Foto: Telekom

Telekom Romania Communications isi continua strategia de capitalizare a activelor imobiliare si anunta punerea in vanzare si reinchiriere partiala a unui pachet de 24 de proprietati din Bucuresti si alte sapte orase: Bacau, Constanta, Oradea, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sibiu si Timisoara, la un pret de pornire de 26,3 milioane Euro.

Valoarea pachetului a fost stabilita de evaluatori independenti. Telekom Romania Communications va reinchiria anumite spatii ale cladirilor care gazduiesc echipamente tehnice, birouri si spatii comerciale.

Tranzactia se va desfasura prin licitatie, iar castigatorul va fi desemnat in urma celei mai bune oferte de pret pentru achizitie, respectiv chirii percepute, cumulate cu alte conditii relevante.

Ofertele pot fi depuse pana pe data de 16 iulie 2015, impreuna cu documente de eligiblitate, printre care se numara si scrisori de garantie.

Entitatile interesate pot depune oferte pentru intregul pachet de 24 de proprietati sau pentru un sub-pachet de 17 proprietati.

Contractele de inchiriere aflate in derulare si inregistrate in Cartea Funciara vor fi preluate de castigatorul licitatiei, fara modificarea clauzelor.

Datorita reinchirierii anumitor spatii, tranzactia nu va genera discontinuitati in activitatea Telekom Romania Communications.

#telekom vinde proprietati, #telekom inchiriaza proprietati , #Stiri Imobiliare