Unde iti poti cumpara o casa cu 30.000 de euro

Marti, 15 Decembrie 2009, ora 11:29
2608 citiri
Unde iti poti cumpara o casa cu 30.000 de euro

Cine are 30.000 de euro si vrea sa faca o investitie profitabila pe termen lung poate alege pietele imobiliare din strainatate.

Astfel, daca in Romania, cu 30.000 de euro poti cumpara o garsoniera centrala intr-un oras de provincie sau o locuinta cu o singura camera intr-o zona periferica a Capitalei, peste granita ocaziile sunt neasteptate, informeaza Money.ro.

De exemplu, in Spania, preturile au scazut drastic, astfel ca in Malaga, Andalucia, una din zonele turistice renumite ale Spaniei, o casa dintr-un complex a ajuns sa coste numai 25.000 de euro.

De asemenea, in Istanbul, Turcia, se poate cumpara un studio intr-un complex nou de locuinte cu putin peste 27.000 de euro.

Pretul este similar si la casele de vacanta din Suedia, unde in regiunea nordica a tarii, Vasterbotten, o astfel de locuinta costa putin sub 30.000 de euro.

Pentru aproape 30.000 de euro poti avea un studio de 42 de metri patrati la periferiile Moscovei.

Iar pentru romanticii incurabili, o casuta tip eco in Franta, pe coasta Normandiei, este ideala si poate fi achizitionata cu doar 29.990 de euro. Atentie insa, fata de septembrie 2008, locuintele din Franta s-au depreciat cu 7,8%, insa, expertii Federatiei Nationale Imobiliare din Franta estimeaza ca piata rezidentiala a inceput deja sa dea semne de revenire.

Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
#casa, #apartament, #locuinta, #piata, #imobiliara , #Apartamente