Zone din București care îți permit să locuiești aproape de locul de muncă

Vineri, 15 Septembrie 2023, ora 18:24
426 citiri
Zone din București care îți permit să locuiești aproape de locul de muncă
FOTO: shutterstock.com

Echilibrul viață personală - viață profesională pare din ce în ce mai greu de realizat, iar unul dintre motivele pentru care se întâmplă acest lucru este timpul liber aproape inexistent în perioada săptămânii de lucru. Fiecare minut dintr-o zi contează, iar de cele mai multe ori, angajații abia au timp să se bucure de o cină în familie și de o baie caldă seara.

Un factor important care a dus la această problemă este distanța față de locul de muncă. De cele mai multe ori, mai ales în București, angajații pierd minimum două ore pe drum în fiecare zi. Sunt și situații neprevăzute care măresc timpul petrecut pe drum. Din fericire, există soluții: te poți muta în una dintre zonele din capitală care îți permit să locuiești aproape de locul de muncă, iar în continuare îți vom prezenta câteva dintre acestea.

Zona Timpuri Noi

Zona Timpuri Noi este una dintre cele mai populare din București, întrucât este în continuă dezvoltare. Aici se regăsesc școli, licee și chiar și universități, iar de câțiva ani, locurile de muncă din zonă s-au diversificat odată cu inaugurarea unor noi clădiri de birouri. Așadar, sunt șanse mari să găsești un loc de muncă pe placul tău și, de asemenea, vei putea locui într-un complex rezidential Timpuri Noi, care îți va oferi toate condițiile necesare unui trai foarte bun. Să mai spunem și că vei avea priveliște deosebită, mai ales dacă vei opta pentru un apartament la un etaj superior?

Zona Pipera

Este considerată cea mai bună zonă din București din punct de vedere al posibilității de a oferi un echilibru între viața privată și cea profesională. În această zonă sunt concentrate majoritatea corporațiilor, astfel că este imposibil să nu îți găsești un loc de muncă perfect pentru tine. Însă, zona Pipera nu îți oferă doar posibilitatea de a avea un job foarte bun, ci și de a locui în complexe rezidențiale noi, care pot satisface chiar și preferințele celor mai pretențioase persoane. Mai mult, din această zonă poți ajunge rapid la aeroport, poți merge la munte fără a mai pierde timpul pentru a traversa orașul și ai acces și la numeroase centre comerciale, într-un timp scurt.

Zona Cotroceni

Cine nu adoră Cotroceniul? Această zonă este deosebită din punct de vedere arhitectural și nu numai. Ai numeroase obiective turistice de vizitat, centre comerciale și, mai mult, poți ajunge foarte ușor atât în centrul orașului, cât și pe autostrada Bucuresti-Pitești. Și în zona Cotroceni sunt foarte multe companii multinaționale, astfel că nu îți va fi deloc greu să îți găsești un loc de muncă foarte bun. De fiecare dată când vei dori să te plimbi, vei putea merge pe străduțele care au case vechi, cu arhitectură deosebită sau poți alege Grădina Botanică, un adevărat spectacol al naturii.

Zona Floreasca

Floreasca este una dintre zonele care păstrează un aer boem și parcă nu ai spune că ești în București. Numeroasele case vechi, boierești contrastează cu noile clădiri de birouri și cu dezvoltările imobiliare pentru locuit. Dacă alegi un apartament la un etaj superior, vei avea o priveliște încântătoare asupra lacului și parcului Herăstrău. De la Floreasca poți ajunge destul de repede și în zona Pipera, așa că șansele de a-ți găsi un job bun aproape de casă sunt foarte mari.

Așadar, dacă îți dorești să păstrezi echilibrul între viața personală și cea profesională, cel mai bine ar fi să te muți în una dintre zonele în care vei putea locui și lucra la mică distanță și astfel să economisești câteva ore în fiecare zi.

#imobiliare, #imobiliare Bucuresti , #Stiri Imobiliare