Loa by Kuma, un decor elegant pentru salile de baie din casa ta

Sambata, 15 Aprilie 2017, ora 00:00
6117 citiri
Loa by Kuma, un decor elegant pentru salile de baie din casa ta
Foto: Kuma

Pregateste-te sa dai o imagine noua baii tale folosind un singur element cu un puternic impact vizual: lavoarul Loa by Kuma, un lavoar executat cu tehnica de turnare continua, cu bolul iesind din blat.

Loa combina puritatea designului nordic cu eleganta fara varsta, intr-o colectie vasta, in care gama de forme si colori, pot duce la combinatii indraznete.

Designerii companiei daneze mizeaza pe caracterul iconic al unui element minimalist, cu un plus de versatilitate dat de posibilitatea de a combina doua culori pentru blat, respectiv lavoar, a pozitionarii care poate fi centrata pe blat sau asimetrica, dar si gamei variate de culori disponibile.

Lipsa imbinarilor dintre blat si lavoar face si din Loa o colectie moderna, usor de intretinut, care foloseste elemente inovative, pentru a aduce o valoare adaugata reala si rafinament in spatii diverse. Datorita siluetei sale subtire si rafinate, Loa este clar definit, elegant si functional.

Gama Loa by Kuma este disponibila in 3 variante de bol: dreptunghiular, oval, si rotund. Dimensiunile lavoarului si ale ale blatului pot fi personalizate, pentru a crea un spatiu elegant si functional, dand un aer original salilor de baie din locuinta ta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#design casa, #lavoar Loa by Kuma, #decoratiuni baie , #Produse