MFP vrea simplificarea Codului Fiscal

Joi, 03 Februarie 2011, ora 12:10
1581 citiri
MFP vrea simplificarea Codului Fiscal

Secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice (MFP), Dan Tudor Lazar, a declarat joi ca prima intalnire a membrilor Colegiului Fiscal, organism cu rol consultativ, va fi in 10 februarie, si ca MFP doreste simplificarea Codului Fiscal, informeaza NewsIn.

"Avand in vedere impactul modificarii Codului Fiscal, am incercat sa gandim un model de consultare cu mediul de afaceri in ce priveste predictibilitatea si am decis sa infiintam Colegiul Fiscal. Ne-am dorit sa simplificam Codul Fiscal si sa-l republicam. Ne dorim cresterea transparentei si predictibilitatea mediului fiscal. Pe 10 februarie vom avea o prima intalnire cu membrii Colegiului Fiscal", a mentionat Lazar.

Colegiul Fiscal este un organism cu rol consultativ format din specialisti din invatamantul economic, din reprezentanti ai asociatiilor profesionale (consultanti fiscali, auditori, experti contabili) si din mediul oamenilor de afaceri, a mai spus Lazar.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#simplificarea Codului Fiscal, #Colegiul Fiscal, #mfp , #stiri Impact