Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
International > Stiri International
A   A   A

Atentionare MAE de calatorie: Grecia -joi va fi o greva generala a transportatorilor publici

Atentionare MAE de calatorie: Grecia -joi va fi o greva generala a transportatorilor publici
Foto: Pixabay (Arhiva )
Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau intentioneaza sa calatoreasca in Grecia ca, joi, toate categoriile profesionale din domeniul transportului public (aerian, rutier, feroviar si maritim) vor intra in greva generala pentru 24 de ore.
Potrivit unui comunicat al MAE, vor fi anulate toate cursele aeriene, rutiere, maritime si feroviare interne si internationale.

Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la numerele de telefon ale Ambasadei Romaniei la Atena: +302106774035 si Consulatului General al Romaniei de la Salonic: +302310340088, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate si preluate de operatorii Call Center in regim de permanenta.

De asemenea, cetatenii romani, care se confrunta cu o situatie dificila, speciala, cu un caracter de urgenta, au la dispozitie si telefonul de permanenta al misiunii diplomatice a Romaniei in Republica Elena: +306978996222 si Consulatului General al Romaniei de la Salonic: +306946049076.

MAE recomanda consultarea paginilor de Internet http://atena.mae.ro/, http://salonic.mae.ro, https://ec.europa.eu/consularprotection/content/travel-advice_ro, www.mae.ro si reaminteste faptul ca cetatenii romani care calatoresc in strainatate au la dispozitie aplicatia "Calatoreste in siguranta", care ofera informatii si sfaturi de calatorie. ...citeste mai departe despre "Atentionare MAE de calatorie: Grecia -joi va fi o greva generala a transportatorilor publici" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 14 Octombrie 2020, ora 14:04

 Articol citit de 332 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor