Cursul BNR: 4,0898 lei/euro

Luni, 15 Martie 2010, ora 13:26
1104 citiri
Cursul BNR: 4,0898 lei/euro

Banca centrala a afisat luni un curs valutar de 4,0898 lei/euro, in scadere cu 0,08%, fata de cel anterior, in conditiile in care moneda nationala a avut o usoara tendinta de apreciere fata de euro in prima parte a sedintei valutare, precizeaza NewsIn.

Pentru moneda americana, Banca Nationala a Romaniei (BNR) a afisat un curs de referinta de 2,9819 lei/dolar, in crestere cu peste un ban (0,39%) fata de nivelul de vineri.

In piata monetara, dobanzile pe termen foarte scurt se mentin in apropierea dobanzii platite de BNR la facilitatea de depozit.

In prima parte a zilei, BNR a afisat un nivel mediu al dobanzii la depozitele atrase (ROBID) pentru o zi (overnight) de 2,70% pe an, in scadere fata de cel de vineri, de 2,74%, iar pentru depozitele overnight plasate (ROBOR) dobanda a coborat la 3,20%, de la nivelul din sedinta precedenta, de 3,24% pe an.

Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Crizele multiple anunțate de către Nouriel Roubini, cunoscutul economist din Statele Unite, au lovit lumea după ce războaiele din Ucraina și Israel, precum și blocarea traficului maritim din...
#bnr, #curs, #dolari, #euro, #lei, #moneda, #nationala, #valutar , #Romania