Procesul lui Donald Trump. Actul de acuzare emis săptămâna trecută de un mare juriu a fost desigilat

Marti, 04 Aprilie 2023, ora 22:24
35 citiri
Procesul lui Donald Trump. Actul de acuzare emis săptămâna trecută de un mare juriu a fost desigilat
Donald Trump în instanța din New York FOTO captură video

Fostul președinte Donald Trump a pledat nevinovat la 34 de capete de acuzare într-un tribunal din Manhattan, după ce a auzit acuzațiile care i se aduc.

Acuzațiile decurg dintr-o anchetă privind o plată de bani pentru tăcere făcută actriței de filme pentru adulți Stormy Daniels în timpul campaniei prezidențiale din 2016, potrivit CNN.

Actul de acuzare emis săptămâna trecută de un mare juriu împotriva fostului președinte Donald Trump a fost, de asemenea, desigilat. Trump a devenit în mod oficial primul fost președinte care se confruntă cu acuzații penale marți, când a fost pus sub acuzare.

Înainte de a intra în sala de judecată, fostul președinte Donald Trump nu a făcut nicio declarație - lucru pe care unii consilieri se așteptau să îl facă.

"Aveam impresia că ar putea face o scurtă declarație înainte de a intra și cred că faptul că nu a făcut-o este notabil", a declarat fostul director de comunicare al Casei Albe a lui Trump, Alyssa Farah Griffin, pentru CNN. "Asta îmi indică faptul că, potențial, ceea ce a văzut în actul de acuzare merge mai departe decât se aștepta".

Griffin a spus că lipsa lui de declarație ar putea însemna, de asemenea, că "avocații sunt probabil în dezacord cu consilierii de comunicare".

Consilierii au declarat pentru CNN, marți mai devreme, că fostul președinte a plănuit să rostească o scurtă replică înainte de a intra în interiorul sălii de judecată. Se așteaptă ca el să vorbească în fața camerelor de luat vederi pe holul din afara sălii de judecată din Manhattan după ce va fi pus sub acuzare, potrivit unuia dintre avocații lui Trump, Chris Kise. ...citeste mai departe despre "Procesul lui Donald Trump. Actul de acuzare emis săptămâna trecută de un mare juriu a fost desigilat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump, #nevinovat, #acuzare, #mare juriu , #Stiri International