Decizie importantă luată de Google, care lasă loc de interpretari

Miercuri, 14 Iunie 2023, ora 10:26
213 citiri
Decizie importantă luată de Google, care lasă loc de interpretari
Google amana lansare chatbot-ului Bard Foto:Arhiva Pixabay

Comisia irlandeză pentru protecţia datelor anunţă că Google nu va mai lansa chatbot-ul Bard în Europa săptămâna asta, aşa cum plănuia, din considerente de intimitate.

Săptămâna aceasta trebuia să aibă loc lansarea europeană a chatbot-ului Bard, care a fost deja lansat în alte regiuni ale lumii încă din urmă cu mai multe săptămâni.

Google a spus la momentul lansării Bard în restul lumii că lansarea europeană se va face după ce vor fi întrunite condiţiile privind intimitatea. Gigantul american ar fi trebui să rezolve aceste aspecte până acum, iar săptămâna aceasta să facă lansare.

Însă, conform Comisiei irlandeze pentru protecţia datelor, Google nu va lansa Bard în Europa săptămâna aceasta pentru că nu a explicat nici până acum cum va proceda pentru a respecta legislaţia comunitară în materie de intimitate.

În acest moment nu se ştie când va fi lansat Bard în Europa. Singurul lucru sigur este că lansarea nu va avea loc săptămâna aceasta, cum se aştepta.

În urmă cu câteva săptămâni, când anunţa lansarea Bard în restul lumii, Google spunea că va urmări ca funcţionarea acestuia în Europa să fie în conformitate cu legislaţia europeană. Asta după ce rivalul ChatGPT s-a lovit deja de dificultăţi aici.

Funcţionarea ChatGPT a fost suspendată o perioadă în Italia, după ce autoritatea a descoperit că anumite funcţii, precum salvarea chat-urilor şi folosirea acestora pentru antrenarea modelelor lingvistice, nu respectau legislaţia europeană. ...citeste mai departe despre "Decizie importantă luată de Google, care lasă loc de interpretari" pe Ziare.com

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#Google, #lansare, #chatbot, #Bard, #proiect, #amanare , #Stiri International